Sabancı

KARDEMİR’de üretimde yeni rekor

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
04 Nisan, 2019 18:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 43
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

KARDEMİR, kuruluşunun 82. yıldönümünü kutlarken, üretimden gelen rekor haberle çifte mutluluk yaşadı. Kardemir çelikhanesinde günlük 87 dökümle, bugüne kadarki en yüksek üretim gerçekleştirildi.
KARDEMİR Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan, çelikhanedeki günlük döküm rekorunun, 3,5 milyon ton üretim hedefine ulaşma yolundaki gayretlerin sonucu olduğunu belirtti.
Soykan “Kardemir’in 82. kuruluş yıldönümü olan bugün, kırılan rekorlar daha da anlamlı hale gelmiştir. Tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bu seviyelerde kalıcı olmak şüphesiz ki daha büyük önem arz ediyor. Devam eden yatırımlarımızın yanı sıra verimliliklerimizi de artırarak, Şirketimizin mali ve teknik sürdürülebilirliğini daha da ileri seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK-BARTIN YOLUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Kasım, 2026 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 50
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde etkisini gösteren yağışın ardından yol kısa sürede beyaz örtüyle kaplandı. Bazı vatandaşlar araçlarından inerek kar yağışı sırasında hatıra fotoğrafı çektirirken karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması ve sürücülerin güvenli şekilde seyahat edebilmesi amacıyla bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.
Öte yandan, Yukarı Çiftlik Köyünde de etkisini gösteren kar yağışı sonrası dünyanın en pahalı baharatı olan safranın yetiştiği tarlalarda beyaza büründü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.