Sabancı

Karabük’te uyuşturucuya geçit yok

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
11 Mart, 2022 22:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 63
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te 69 günde uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda yakalanan 57 kişi hakkında işlem yapılırken 3 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü 1 Ocak – 10 Mart tarihleri arasında uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 57 kişi hakkında işlem yapıldığının ifade edildiği açıklamada, Operasyonlarda 700 adet hap, 209,36 gram metamfetamin maddesi, 164 adet extacy hap, 81,42 gram bonzai, 43,95 gram esrar, 13,26 gram plaka esrar, 6,79 gram eroin, 3,94 gram esrar, 2,80 gram toz esrar, 1,59 gram skunk maddesi, captagon hap, çok sayıda cam aparat ele geçirilmiştir” denildi.
Uyuşturucu madde nedeniyle adliyeye sevk edilen 3 şüphelinin tutuklandığı, 8 şahsın da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldığı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR’de yeni yönetim belirlendi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Ekim, 2026 16:13 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 301
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

KARDEMİR A.Ş.’nin bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. A, B ve D grupları ile bağımsız üyelerden oluşan yeni yönetim kurulu şekillendi.

Karabük’ün en önemli sanayi kuruluşlarından KARDEMİR A.Ş.’de bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’un ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Genel kurulda yapılan belirlemelere göre yönetim kurulu üyeleri A Grubu, B Grubu, D Grubu ve bağımsız üyelerden oluştu.

Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

A Grubu

  • Muhammed Ali Oflaz
  • Ercüment Arvas
  • Fatih Mehmet Erkoç
  • Yusuf Canbolat

B Grubu

  • Kamil Güleç
  • Mustafa Aydın

D Grubu

  • Gürsoy Erol

Bağımsız Üyeler

  • Suat Sarıgül
  • Cahit Ensari
  • Arif Nihat Güllüoğlu
  • Metin Yerebakan

KARDEMİR’de yeni yönetimin belirlenmesiyle birlikte gözler, önümüzdeki dönemde şirketin izleyeceği yönetim ve yatırım politikalarına çevrildi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı ve alacağı kararlar, şirketin geleceği açısından yakından takip edilecek.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.