Sabancı

Karabük’te fuhuş operasyonunda 4 kadın gözaltına alındı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
08 Kasım, 2018 17:14 tarihinde yayınlandı
0
1
Tıklanma: 100
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında bir eve baskın yaptı. Baskında fuhuş yapan ve fuhuşa yer temin eden 4 kişi ile 3 müşteriye idari para cezası kesilirken 5 bin 500 TL’ ye ise el konuldu.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Fuhuşla Mücadele kapsamında yabancı uyruklu şahısların para karşılığında ve sağlıksız ortamda cinsel ilişkiye girdikleri yönündeki araştırmaları neticesinde fuhuş yapıldığı tespit edile bir eve baskın düzenledi.
Operasyonda bahse konu adrese müşteri olarak gelen T.Ç. (46), İ.Ö. (39) ve M.A.(38) ile para karşılığı cinsel ilişkiye giren Azerbaycan uyruklu K. S. (45), A.S. (19) ve Rus uyruklu F.R (29) ile bu kadınlara fuhuş yaptıran Azerbaycan uyruklu L.M (50) isimli şahısları gözaltına aldı.
Emniyette ifadesi alınan şahsılara Umum Hıfzı Sıhha Kanunu’nun 282. maddesine delaleten 3 bin 126 TL para cezası kesilirken, fuhuş karşılığı elde edildiği değerlendirilen 5 bin 500 TL’ye ise el konuldu.
İfadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 4 yabancı uyruklu kadın daha sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorumlar

  1. haydar

    •

    yakalananlar kesin garibanlardır. zengin esnaflarımızı fuhuşta yakalayıp haber yapacak halleri yok ya. parayı veren düdüğü çalar.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 276
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorumlar

  1. haydar

    •

    yakalananlar kesin garibanlardır. zengin esnaflarımızı fuhuşta yakalayıp haber yapacak halleri yok ya. parayı veren düdüğü çalar.