Sabancı

Karabük’te DEAŞ ve FETÖ operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
19 Şubat, 2018 17:57 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 48
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te gözaltına alınan DEAŞ üyesi yabancı uyruklu 3 kişi ile FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan 13 kişiden 7’si daha adliyeye sevk edildi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, kanun hükmünde kararnameyle kapatılan bazı şirket çalışanlarına yönelik Karabük, İstanbul, Erzurum, Muş, Konya, Bursa, Bolu, Adana, Eskişehir ve Düzce’de operasyon düzenlemişti. Operasyonda, aralarında örgütün şifreli haberleşme programı ‘ByLock’ kullandığı da belirlenen F.N.T., İ.N., A.K., S.K., F.A., D.A.G., R.K., F.Ş., M.B., H.E., H.M., G.A. ve A.T. gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden M.B., S.K., H.M., F.A., H.A. ve D.A.G. geçtiğimiz Cuma günü çıkarıldıkları mahkemece serbest kalmıştı.
Emniyette sorgusu tamamlanan F.N.T., İ.N., A.K., G.A., A.T.,R.K.ve F.Ş. isimli 7 kişi ise bu sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
“3 DEAŞ üyesi yakalandı”
Öte yandan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı oldukları tespit edilen yabancı uyruklu A.S.F.F., O.S.O.K. ve K.Y.A.A. isimli şahsıları gözaltına altına almıştı. Gözaltında 3 DEAŞ şüphelisi de FETÖ/PDY üyeleri ile birlikte adliyeye sevk edildi.
Operasyonda ayrıca geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu M.N.A., O.N.A. ve M.A.A. isimli 3 DEAŞ şüphelisi ise çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayak Merkezinde kar yağışı etkili oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 125
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde sezonun ilk kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. 2 bin Keltepe Kayak Merkezi, hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından başlayan kar yağışıyla beyaza büründü.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bakım ve teknik kontrollerin sürdürüldüğü Keltepe Kayak Merkezi’nde, ilk kar yağışıyla birlikte kış sezonuna ilişkin heyecan da arttı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.