Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

KARABÜKSPOR’DA KAMP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
11 Temmuz, 2014 12:04 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 29
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

KAMP
Kardemir Karabükspor, Davraz kamp çalışmalarını günde çift idman sürdürüyor.
Karabükspor’un genç oyuncusu Ahmet İlahn Özek, UEFA kupası maçı için hem futbolcular hem de şehir olarak çok heyecanlı olduklarını söyledi.
Kampın yorucu ama güzel geçtiğini belirten Ahmet İlhan Özek, “Burada yüklediğimiz bütün kondisyonu lige yansıtacağız. Burada ne kadar çok çalışırsak ligde de o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Geçen seneki o takım olgusunu yeniden yakaladığımızı düşünüyorum. Tüm meslektaşlarıma sakatlıksız bir sezon diliyorum” dedi.
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele vereceklerini de hatırlatan Özek, “Bu ay sonunda maçımız var. Futbolcular olarak, teknik heyet olarak, yönetim olarak en önemlisi de şehir olarak çok heyecanlıyız. Bu duyguyu yaşattırabiliyorsak ne mutlu bize. Bizi bu sezon çok zorlu bir maraton bekliyor ve üç kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde hedefimiz elemeleri geçerek gruplara kalabilmek. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü çok kaliteli bir ekibimiz var. Hem futbol anlamında hem de kişilik anlamında. O yüzden de başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bütün takım arkadaşlarımız ve hocalarımız ile birlikte bu yükü en iyi şekilde kaldıracağımıza inanıyorum. Geçen sezon taraftarımız özellikle de iç saha maçlarımızda çok güzel destek oldular. Bizi en iyi şekilde destekledikleri zaman biz de onlara en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 157
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.