Sabancı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 14 YAŞINDA…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
28 Mayıs, 2021 23:29 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 23
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Üniversitenin kuruluşunun 14. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 

Rektör Prof. Dr. Refik Polat mesajında, “2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesi bugün, 10 bini uluslararası olmak üzere toplam 52 bin öğrencisiyle dünyanın en prestijli üniversite derecelendirme kuruluşlarından olan Times Higher Education (THE) 2021 dünya sıralamalarında Dünya’nın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında yer almakta ve Türkiye’de en fazla uluslararası öğrencinin eğitim gördüğü bir “Küresel Üniversite” olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

Karabük Üniversitesinin bu günlere gelmesinde büyük emek ve gayretlerini hiçbir zaman unutmayacağımız geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz saygıdeğer Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı rahmetle yad ediyorum. Üniversitemizin büyümesi ve gelişimi için katkı sağlayan kıymetli mesai arkadaşlarıma üniversitemizin akademik ve idari personeline, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine, her zaman desteklerini esirgemeyen kıymetli Karabük halkına, sanayici ve işadamlarımıza ve katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Karabük Üniversitesinin kuruluşunun 14. yıldönümü ile İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 257
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.