Sabancı

İl genel meclisi temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
03 Temmuz, 2018 11:57 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 35
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Meclis Başkanı Ahmet Sözen KÖYDES projelerinin ilçelerde ve köylerde uygulanmasında aksaklığa sebep verilmemesini, görünürde herhangi bir aksaklıkların olmadığını belirterek, “KÖYDES projeleri bildiğiniz üzere ilçelerimizde gerçekleştiği yolda 29 adet, içme suyunda 38 adet, atık suda 5 adet olmak üzere toplamda 72 adet projeyi ilimiz genelinde faaliyete geçirmiş olacağız” dedi.
Mevsim itibariyle, yoğun ve tempolu çalışmanın içerisinde bulunduklarını kaydeden Sözen, şunları söyledi: “Bu konuyla ilgili asfaltta bu yıl büyük projeler ortaya koyduk. Asfalt programlarına başladığımız günden itibaren bu yıl belirlediğimiz en yüksek hedef 190 kilometre olarak gerçekleşecek. Statik kaplamada 102 kilometre, sıcak asfalt ile ilgili bölümde de 88 kilometrelik toplamda da 190 kilometre hedefimiz var. Diğer yandan çöp toplama hizmetlerini 2 yıl önce başlatmıştık. Bu konuyla ilgili 7’inci kamyonu teslim aldık. Yeni kamyon bin 714 çöp konteynırı ile 165 köyümüzde çöp toplama hizmetini yürütüyoruz.”
Konkasör üretimiyle ilgili 2018 yılı hedeflerinin 300 bin ton olduğunu söyleyen Sözen, “Geçen sene 240 bin ton ile gerçekleşmişti. Şuan itibariyle aldığımız 175 bin ton. Buda yıl sonunda ortaya koyduğumuz hedefi rahatlıkla tutturacağımız anlamına geliyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 223
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.