Sabancı

CHP İL BAŞKANI ÇAKIR KIVIRDI…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ağustos, 2018 19:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 35
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

CHP Genel merkezi tarafından değişim parti içinde olur açıklamaları yapılırken Muharrem İnce’nin Genel Başkan olması yönünde imza toplayanlar, Yönetimin Genel Başkan düzeyinden itibaren değişim olması yönünde görüş bildiriyorlardı.

 

Kurultay olması yönünde toplanan imzaların yeterli olmadığını öne süren Genel Merkez, Kurultayın yapılmayacağını duyurmasının ardından muhalif olarak görünen Karabük il ve ilçe başkanlarının yanında milletvekilleri de çark ederek Muharrem İnce’ye destek vermediklerini beyan ettiler.

Yapılan açıklamada; CHP il başkanı Abdullah Çakır “Teşkilatlar ve milletvekilimiz olarak Kurultay yapılması yönünde vermiş olduğumuz imzalar Genel Başkanlığa Muharrem İnce’nin getirilmesi konusunda verilen imzalar değildir. Kurultaylar bazı konuların konuşulduğu, paylaşıldığı sohbet yerleridir” ifadesini kullandı.

ÇAKIR KIVIRDI

Hatırlanacağı üzere CHP Eksipazar İlçe başkanına sosyal medya üzerinden yapmış olduğu Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce aleyhtarı ifadelerin üzerine yumrukla saldıran il başkanı Abdullah Çakır Kurultay olmayacağının kararının alınmasının ardından yapmış olduğu bu açıklama partililer tarafından “Çakır Kıvırdı” olarak nitelendiriliyor.

CHP’nin oylarında düşüş var

Diğer taraftan CHP’nin Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy yapmış olduğu açıklamada “Karabük’te 3 milletvekilinden birine sahip bir parti olarak şehrin üçte birine hitap ediyoruz” açıklamasına da tepki gösteren partililer,  “Bir taraftan 24 Haziran seçimlerinde alınan 25 bin oy ile bir vekil çıkarmanın sevinci diğer taraftan da daha önceki seçimlerde almış olduğumuz 27-28 bin oylarda düşüş var. İl başkanı Çakır ve milletvekili Aksoy bu durumu bir kahramanlık olarak görmesin. İttifak sayesinde alınan bir vekillik var. Kurultay için verilen imzaların mutlaka bir karşılığı olacaktır.”ifadelerini kullanıyorlar.

İlk operasyon SAMSUN’a

 

24 Haziran seçimlerinin ardından; 4 Temmuz günü CHP il binasında basın açıklaması yaparak, parti içinde değişim şart olduğunu belirten ve kurultay çağrısı yapan eski il başkanı ve kurultay delegesi olan avukat Tufan Akcagöz, kesin ihraç istemiyle disipline verildi. Öte yandan CHP Genel merkezinin Samsun il örgütünün yeniden yapılanmasından yana olduğu konuşuluyor.

 

ÇAKIR ve ekibi görevden alınacak mı?

Geçtiğimiz Temmuz ayında Karabük teşkilatlarının Muharrem İnce’yi CHP’nin Genel Başkanı görmek üzerine Kurultay için imza verilmesinin ardından gözler CHP Genel Merkezine çevrildi.

Genel Merkez Eskipazar İlçe başkanına yapılan saldırıyı da göz önüne alarak il başkanı Abdullah Çakır’ın görevden alacak yerine atama yapılacağı teşkilatlar içinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 242
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.