Sabancı

Başkan Çetinkaya verdiği sözü yerine getirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
15 Nisan, 2026 09:16 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 530
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlara verdiği çardak sözünü kısa sürede yerine getirdi.
Saha çalışmalarına önem veren Çetinkaya, Soğuksu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret esnasında sohbet ettiği teyzelerin bulunduğu alanın yeterince konforlu olmadığını fark eden Çetinkaya, vatandaşlara çardak yapılması yönünde söz verdi.
Başkan Çetinkaya, söz konusu ziyaret sırasında ilgili birim müdürüne talimat vererek mahalleye çardak yapılmasını istedi. Verilen talimatın ardından belediye ekiplerince başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlandı.
Yapımı tamamlanan çardak mahalle sakinlerinin kullanımına sunulurken, Çetinkaya da mahalleyi yeniden ziyaret ederek bu kez çardakta vatandaşlarla buluştu.
Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Çetinkaya, taleplerin yerinde dinlenmesinin önemine vurgu yaptı.
Mahalle sakinleri ise verilen sözün kısa sürede yerine getirilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek Çetinkaya ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Terminal Lokantasında fiyatlar uygun

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ekim, 2026 12:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 269
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediyesi Terminal Lokantası, hijyen şartlarına uygun hazırlanan yemekleri ve ekonomik fiyatlı tabldot menüleriyle vatandaşlara hizmet veriyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki Belediye Terminal Lokantası, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçeneklerinden oluşan tabldot menüleriyle vatandaşlara ekonomik yemek alternatifi sunuyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan lokantada, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçenekleri sunuluyor. İşletmede ayrıca sabah kahvaltısı için börek de bulunuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, terminaldeki yenileme çalışmalarının hizmet kalitesini artırmayı amaçladığını belirtti.
Terminal Lokantası’nda tabldot menü uygulamasını başlattıklarını aktaran Çetinkaya, mutfakta hijyen standartlarını koruyarak vatandaşlara güvenilir gıda sunmayı öncelik olarak gördüklerini ifade etti.
Çetinkaya, hem Karabüklülerin hem de terminali kullanan yolcuların lezzetli, doyurucu ve bütçelerine uygun yemek seçeneklerinden yararlanmasını hedeflediklerini kaydetti.