Sabancı

ALTINÖZ ve KAR NEDEN SESSİZ?

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Temmuz, 2019 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 37
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

Geçtiğimiz günlerde kamuoyunu meşgul eden konulardan biri olan KARDEMİR’e işe alımlar konusunda hem KARDEMİR cephesinden hem siyaset kanadından hem de sivil toplum kuruluşlarından konu ile ilgili hiçbir açıklama gelmemişti.

AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Hakan Eren’in kendi sosyal medya hesabından cüretkarca yapmış olduğu açıklama şehrin bazı gerçeklerini de ortaya serdi.

ŞAYET İDDİALAR DOĞRUYSA;

KARDEMİR’in işe alımlar noktasında en az iki yıl Karabük’te ikamet etme şartı gözetmeden işe girişler gerçekleştiriyorsa iktidar partisinin mensuplarının bugüne kadar neden haberi olmadı.

YA DA HABERLERİ OLDU DA SES ÇIKARTMADI MI?

Yine sosyal medyada yapılan eleştirilerin hedef noktası olan AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve AK Parti Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal’ın referans oldukları isimlerin işe girişlerinin gerçekleştiği iddiaları kamuoyunda konuşulurken, isimleri geçen il başkanı ve milletvekillerinin hiçbir açıklama yapmamaları iddiaları doğrular gibi algılanmaya başlandı.

KARABÜK’ÜN YERELDEKİ İKTİDARI MHP KANADINDAN SES ÇIKMIYOR…

Karabük’ün yereldeki iktidarı Milliyetçi Hareket Partisinden bu iddialar ile ilgili hiçbir açıklamanın gelmesi kamuoyunda niçin sessiz kalınıyor, şeklinde yorumlanmaya başladı.

MHP’den her hangi bir açıklama yapılmamasının yoksa MHP İl Başkanı Adem Kar’ında referans olup, Kardemir’e işe alımların olup olmadığını akıllara getiriyor.

HÜSEYİN AVNİ AKSOY ŞEHİRDEN Bİ HABER YAŞIYOR

Karabük Kamuoyunda Kardemir Anonim Şirketine alınan işçiler ile ilgili çeşitli iddialar dolaşırken Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un Karabük milletvekili değilmiş gibi sessiz kalması” Sayın vekil ne etliye ne sütlüye dokunuyor, ŞEHİRDEN Bİ HABER YAŞIYOR”! şeklinde yorumlara yol açtı.

ŞEHRİN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI NEREDELER, NEDEN SESSİZLER…

Bütün bu iddialara karşı, KARDEMİR hiçbir detaya girmeden yapılan haberleri ve iddiaların aslı olmadığına dair yapmış olduğu kısa açıklama yeterli olacak mı?

KARDEMİR Karabük’te o kadar iş bekleyen insanımız varken şehirde ikamet etmeyenleri işçi olarak aldı mı?

Siyasi irade bunu araştırmalı, şehirde sadece kendi referans olduğu insanlar yaşamıyor.

Israrla; şayet iddialar doğruysa Cumhur İttifakının iki paydaşı AK Parti İl Başkanı Av.İsmail Altınöz ve MHP İl Başkanı Dr.Adem Kar neden sessiz kaldığı merak ediliyor.

Ya doğrulayın, ya da yalanlayın…

Ama bir şeyler söyleyin…

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK-BARTIN YOLUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Kasım, 2026 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 345
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde etkisini gösteren yağışın ardından yol kısa sürede beyaz örtüyle kaplandı. Bazı vatandaşlar araçlarından inerek kar yağışı sırasında hatıra fotoğrafı çektirirken karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması ve sürücülerin güvenli şekilde seyahat edebilmesi amacıyla bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.
Öte yandan, Yukarı Çiftlik Köyünde de etkisini gösteren kar yağışı sonrası dünyanın en pahalı baharatı olan safranın yetiştiği tarlalarda beyaza büründü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.