Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ALKOLLÜ IRAKLININ KAFASINDA ŞİŞE KIRDILAR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ocak, 2015 18:49 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 47
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Zonguldak’ta alkol aldığı iddia edilen Iraklı bir vatandaş 4 kişi tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Zonguldak’ın Limanarkası mevkiinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen 41 yaşındaki Aguer A. isimli Iraklı bir vatandaş iddialara göre o sırada yanından geçen 4 kişiyi rahatsız etti. Bunun üzerine vatandaşlar Aguer A.’ya saldırdı ve daha sonra olay yerinden kaçtı. Kafasına alkol şişesiyle vurulduğu iddia edilen Aguer A. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Aguer A. için Türkçe bilmemesi sebebiyle Atatürk Devlet Hastanesi’nde Arapça bilen tercümanın gelmesi beklendi. Tercümanın hastaneye gelmesiyle birlikte 4 kişi tarafından darp edildiği öğrenilen Aguer A. kimseden şikayetçi olmadığını bildirdi. Daha sonra polis tarafından yakalanan 4 kişi ifadeleri için karakola götürüldü. İki tarafın da birbirinden şikayetçi olmaması sebebiyle taraflar serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Erdal Demir Yeni Parti İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Ekim, 2026 12:04 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 71
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te uzun yıllardır esnaflık yapan Erdal Demir, YENİ Parti Karabük İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Demir, 18 Ekim 2026’da yapılacak ön seçimde parti üyelerinden destek istedi.

YENİ Parti Karabük İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Erdal Demir, Karabük’ün sorunlarını yakından bildiğini belirterek siyaseti vatandaşın içinde yapacağını söyledi.

Karabük’te doğup büyüdüğünü ve uzun yıllardır esnaflık yaptığını ifade eden Demir, kentin sanayisinden üniversitesine, gençlerinden emeklilerine kadar toplumun farklı kesimlerinin sorunlarını önemsediğini dile getirdi.

Karabük’ün yalnızca demir çelik sanayisiyle değil, eğitim, turizm ve istihdam alanlarındaki potansiyeliyle de öne çıkması gerektiğini belirten Demir, bu potansiyelin hayata geçirilmesi için halkla iç içe bir teşkilat yapısına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

“SİYASETİ MAHALLEDE, KÖYDE, VATANDAŞIN YANINDA YAPACAĞIM”

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağını vurgulayan Erdal Demir, Karabük’te şeffaf, güçlü ve vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim anlayışı oluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Partiyi kentte daha geniş kesimlere ulaştırmak istediğini belirten Demir, gençlerin, kadınların, esnafın, işçilerin ve emeklilerin parti çalışmalarında daha fazla yer almasını amaçladığını ifade etti.

Siyaseti yalnızca belirli dönemlerde yapılan açıklamalardan ibaret görmediğini dile getiren Demir, mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyeceğini kaydetti.

HEDEFİNİ İKTİDAR OLARAK AÇIKLADI

Karabük’te YENİ Parti’nin siyasi çalışmalarını daha etkin hâle getirmek istediğini belirten Demir, hedeflerinin iktidara ulaşmak olduğunu söyledi. Demir, bu hedef doğrultusunda Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde çalışacaklarını ifade etti.

18 EKİM’DE ÖN SEÇİM YAPILACAK

Erdal Demir, 18 Ekim 2026 tarihinde parti üyelerinin katılımıyla yapılması planlanan YENİ Parti Karabük İl Başkanlığı ön seçimi öncesinde üyelerden destek istedi.

Demir’in adaylığıyla birlikte gözler, il başkanlığını belirleyecek ön seçim sürecine çevrildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.