Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

YÖNETİCİLER UYUYOR! MU?

Karabük Haber tarafından
30 Eylül, 2015 23:14 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 01.10.2015 00:30
0
0
Tıklanma: 27
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ten geçen Araç Çayı’nda çok sayıda balık, ölü olarak karaya vurdu.
Karabük’ten geçen Araç Çayı’nda vatandaşların yüzlerce balığın karaya vurduğunu görünce durumu yetkililere bildirdi. Yapılan incelemede, onlarca balığın ölü olarak karaya vurduğu tespit edildi. Çayda irili ufaklı yüzlerce balık karaya vururken, vatandaşların ihbarı üzerinde İl Tarım Müdürlüğü ekipleri inceleme başlatarak, sudan ve ölü balıklardan numune aldı.
Botanbükü köyünde yurt işletmeciliği yapan Erhan Demir isimli bir vatandaş, son günlerde Çay yoğun bir pis kokunun yer aldığını ve bugün sabah ise Araç çayında balıkların ölü olarak karaya vurduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 124
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.