Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

VALİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI!

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Eylül, 2014 00:16 tarihinde yayınlandı
0
1
Tıklanma: 103
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

Untitled-3

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Arslan Atatürk’e hakaret içeren yayınları sosyal medyada paylaşım yapan yeni Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan için çok ağır eleştirilerde bulundu.

Arslan’ın açıklaması;


 

 

Kamuoyunun malumu olduğu üzere ilimizde yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü, bir sosyal medya aracında kendi profilinde Atatürk ile ilgili mesnetsiz, tutarsız, yalan yanlış bilgilerle dolu, ahlaka aykırı açıklamalarda bulunmuştur. Tam da 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli bir günün öncesinde yapılan bu paylaşımların zamanlamasının çok manidar olduğu kanaatindeyiz.

 

Atatürk’ün önderliğinde ve liderliğinde kazandığımız topraklar üzerinde 91 yıl önce kurulan Cumhuriyetin getirdiği kazanımlar ile bugünlere gelinmiş ve bu açıklamaları yapma cüretini gösteren müdür de bu kazanımlar sayesinde bugün özgürce konuşma fırsatı bulmuştur.

 

Özgürce fikir beyan etmek, olaylar ve kişiler hakkında düşüncelerini açıklamak, tartışmak, beğenmek, sevmek ya da sevmemek özgürlüğü Cumhuriyet ve Demokrasinin insanlarımıza kazandırdığı en önemli değerlerin başında gelmektedir.  Bu özgürlüğü kullanmak hangi görüşten olursa olsun her insanımızın hakkıdır. Ancak Cumhuriyetin getirdiği bu kazanımı kullanarak insanlar hakkında hele de bu ülkenin kurucusu, önderi, başkomutan Atatürk hakkında bu tür asılsız ve ahlaksızca açıklamalarda bulunmak en hafif tabiriyle insaf ve izandan yoksun olmakla açıklanabilir.

 

Günümüzde yaşadığımız siyasi ortam maalesef birçok makama liyakatsiz insanların oturmasına vesile olmuş ve bu durum da devlet kurumlarının işlevini yerine getiremez hale gelmesine sebep olmuştur. Bugün içinde bulunduğumuz durum da bunun en güncel örneğini teşkil etmektedir. Şahsımın da 44 yıl hizmet verdiği, Ülkemizin en önemli kurumu olan Milli Eğitim Müdürlüğünde böyle zihniyete sahip insanların bulunması maalesef üzüntümü bir kat daha artırmıştır.

Başarılarıyla her zaman gurur duyduğumuz eğitim camiamızın böyle bir müdürle yeni eğitim öğretim yılına başlaması herkesi derinden üzecek ve moralleri bozacaktır. Bu sebeple bu işin artık geri dönüşü yoktur ve olmamalıdır, ilimizin en yetkili mülki amiri üzerinde düşen görevi yerine getirmeli ve gereğini yapmalıdır. İktidar partisinin İl Temsilcileri de sorumlu oldukları bu işin gereği için derhal harekete geçmelidir.

 

Tüm yetkili ve ilgilerin bilmesini isteriz ki bu işin sonuna kadar takipçisi olacak, üzerinin örtülmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorumlar

  1. ali ihsan yilmaz

    •

    bu tepkiyi törende de göstermenizi isterdik sayın başkan. umarım bu basın açıklamaları sizin elinizden çıkıyordur. (?)

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ekim, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 385
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir korkuluklara çarparak alt geçidin üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan 46 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırılarak entübe edildi.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (46) idaresindeki 46 ADC 450 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Battı-çıktıya düşmekten son anda kurtulan otomobil, korkuluklarda askıda kaldı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hastanede entübe edildiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorumlar

  1. ali ihsan yilmaz

    •

    bu tepkiyi törende de göstermenizi isterdik sayın başkan. umarım bu basın açıklamaları sizin elinizden çıkıyordur. (?)