Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Vali Çeber, Basın Mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Temmuz, 2017 01:14 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

Karabük Valisi Kemal Çeber, basında sansürün kaldırılmasının 109. Yıl dönümü dolayısıyla yerel ve ulusal medya temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Büyük Kulüpte gerçekleşen kahvaltı programına Vali Çeber’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Müftüsü Halil Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, ile yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.
Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Vali Çeber, “Bugün, basında sansürün kaldırılması ve basın bayramı münasebeti ile bir araya geldik. Gerekçe ne olursa olsun sizlerle beraber olmak her zaman bizim hoşumuza gider. Biz hepimiz kamu hizmetinin aktörleriyiz. Hepimiz kamu hizmeti sunma anlamında olayın bir yerlerindeyiz. Hepimizin aslında amacı, yapmak istediği şey ortak diye düşünüyorum. Karabük halkına hizmet etmek. Ve daha genel açıdan bakınca da memlekete hizmet etmek. Bu anlamda hepiniz çok önemli görevler yürütüyorsunuz. Karabük hacmine baktığınızda güçlü, dinamik, hareketli bir basın kadrosuna sahip. Bu tabi bizim kamu hizmetleri anlamında sesimizin daha yüksek çıkmasına da vesile oluyor. Artık bu, burada oturmuş bir kültür olarak görünüyor. Ben 3 haftalık deneyimimle bunu gördüm. Sizlerde bu süreci takip ettiniz, çok yoğun geçti. Bütün ilçeleri gezdik. Tüm muhtarlarımla tanışma imkanım oldu. İlçelerdeki önemli yatırımları, takip edilmesi gereken konuları yerinde gördüm. İşleri bir an evvel yapmak istedim. İle hakim olma anlamında. Daha sonra ilde de benzer programlarımız yine çok yoğun bir misafir ve ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Bu da beni memnun ediyor. Sizlerde bunu takip ediyorsunuz, hem de aktarıyorsunuz. Bende fırsatım olduğu vakitlerde bakmaya gayret ediyorum. Tekrar buradan aynı noktaya dönüyorum. Gördüğünüz gibi beraber çalışıyorsunuz. Sizin, bizler olmadan, bizim de sizler olmadan, birbirimizin olmadan hep bir taraf eksik kalır. Bu eksikliğe meydan vermeden inşallah yine aynı birlik, beraberlik, uyum, ritim içerisinde beraber çalışmaya gayret ederiz. Bu duygularımla ben tekrar hepinizin basın bayramını tebrik ediyorum. Hepinize çok güzel hizmetler, başta sağlık, mutluluk, başarı dileklerim olmak üzere çok iyi hizmetler temenni ediyorum. Bizimde bu hizmetlerimizi yürütürken, üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret ederek, beraberlik içerisinde çalışmaya devam ederiz diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 179
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.