Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Vali Alimoğlu’ndan Basın Mensuplarına İftar

tarafından
10 Temmuz, 2015 01:50 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 50
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu il genelindeki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

Karabük Valiliği tarafından Havuzlu Asmazlar Konağında düzenlenen iftar yemeğine Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan Vali Alimoğlu, Ramazan ayının güzel geçtiğini ve Karabük’te her şeyin olağan bir şekilde devam ettiğini ifade ederek “Aksaklık olan yerde ses çıkar. Hamdolsun bizden anormal bir ses çıkmıyor. Biz kamu hizmetlerinin normal gitmesi için gerekli takibi yapıyoruz. Zaten devlet hizmeti millet hizmeti bir bütün hep beraber işlerimizi güzel götürmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da her birimiz kendi işimizi ve içimizi güzelleştirmeye ağırlık vererek Ramazan sonrasını da böyle güzel devam ettirelim. Göreve başladığım gün ifade ettiğim prensipler vardı. Onlara sonuna kadar riayet etmeye çalışıyorum. Çünkü milletimizi, devletimizi ve mülkün temeli adaleti unutmuyoruz ve her işimizde bunu gözetiyoruz. Dürüst ve çalışkan olmaktan başka çaremiz olmadığına inanıyoruz.” dedi.

Vali Alimoğlu, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 116
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.