Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ÜLKÜ OCAKLARI ve MHP TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN KÖSE’YE TEPKİ…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
21 Aralık, 2021 01:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 34
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

MHP ve Ülkü Ocakları Karabük il ve ilçe teşkilatları, Safranbolu ilçesinde düzenlenen kitap fuarında Selahattin Demirtaş’ın kitaplarının satılmasına gösterdikleri tepkinin ardından çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
‘Ülkü Ocakları Kitap Fuarına Baskın Yaptı’ şeklinde sunulan haberlerin gerçeği yansıtmadığının ifade edildiği açıklamada, “Milliyetçi Hareketin ve milli değerlerin yılmaz savunucusu Ülkü Ocakları’na mensup bir grup arkadaşımız Safranbolu’da açılan kitap fuarına ziyarete gitmişlerdir. Bu sırada terör örgütü PKK sempatizanı olduğu düşünülen, terörist cenazelerinde boy boy fotoğraf veren bir takım kişilerce açılan stantta, terör örgütü faaliyetleri sebebi ile cezaevinde tutuklu bulunan terörist Selahattin Demirtaş’a ait kitapların satılmasına tepki göstermişlerdir. Binlerce yıldır Türk yurdu olan tarihi ve turistlik ilçemiz Safranbolu’da terör örgütü tarafından kaleme alınmış ve terör örgütü propagandası amacı taşıyan kitapların teşhir edilmesi ve satılması kabul edilemez. Bizler Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak terör örgütleri ve uzantılarının faaliyetlerine her zaman gösterdiğimiz haklı demokratik tepkilerimizi göstermeye devam edeceğiz. Her gün yüzlerce Safranbolulu genç ve çocuklarımızın da ziyaret ettiği bu fuarda açıkça terör örgütü propagandası yapılan yayınların teşhir edilmesi ve satılması kabul edilemez” denildi.
Karabük’ün tüm yetkililerinden konu hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının beklendiği kaydedilen açıklamada, “Terörist Selahattin Demirtaş tarafından kaleme alınmış bu kitapların halka açık bir fuarda satılması bir rezalettir. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından yapılan açıklamada açıkça terör örgütüne tepki gösterilmemesi ayrı bir üzüntü kaynağıdır. Başkana tavsiyemiz şehit cenazelerinde görüntü vermek yerine teröristlere ve terör örgütü destekçilerine gerekli tepkiyi vermesidir. Bu kitaplar derhal kaldırılmalı, terör örgütü destekçisi kitap standı kapatılmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 48
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.