OSB’de İkinci Dalga,
OSB’de yaşanan fatura olayının ardından kısa adı KARORSAN Karabük Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu bir karar aldı ve çalışan üç personelinin işine son vererek olayı soğutmaya aldı.
Soğutmaya alındı alınmasına da içten içe tartışmalar ve kavgalar bir türlü bitmedi bitecek gibi de görünmüyor.
SON DALGA İSTİFA


Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, geçtiğimiz günlerde kısa adı KARORSAN Karabük Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa dilekçesini, Vali Kemal Çeber’e verdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan’ın KARORSAN’dan istifası ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken KORARSAN’ın internet sayfasında hem yönetim kurulu başkan vekilliğinde hem de müteşebbis heyet başkan vekilliğinde ne resmi ne de ismi var.
Vali Kemal Çeber Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan’ın istifasını gündeme almış ve yerine getirmiş.



