Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

“TEMELİNİ ATMAK BANA NASİP OLMUŞTU”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Eylül, 2014 18:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

TEMEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin de açılışı gerçekleştirilen hastane hakkında bilgi verdi. Şahin, kürsü konuşmasında şöyle dedi:
“Bu hastanenin temelini atmak bana nasip olmuştu. Açılışında bulunmak bana bahtiyar oldu. Bu hastanenin temelinin atıldığı törende hazır bulunmuş, ilk harcı koyanlardan birisiyim. İnşaat biraz uzun sürdü. İki ayrı blok halinde zaten SSK hastanesi vardı. SSK mensuplarına sağlık hizmeti bunan bir hastaneydi. Önce bloğun biri yıkıldı. O sırada diğer blokta sağlık hizmeti verilmeye devam ediyordu. İnşaat biraz uzun sürdü. Hastane faaliyete geçeli birkaç ay oldu. Belki faaliyete geçtiği gün bu açılışı gerçekleştirdiğimiz icap edebilirdi. Ama açılışı bu gün gerçekleştiriyoruz. Bu hastanenin Karabük’ün yanı sıra çevre il ve ilçelerden sağlık hizmetinden faydalanacaklar.”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TSO seçimleri ile ilgili AK Parti’den açıklama geldi

Karabük Haber tarafından
04 Ekim, 2026 18:50 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.10.2026 10:51
0
0
Tıklanma: 254
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

ÖMER AYAR BAŞKANLIĞA, MURAT SÖNMEZ MECLİS BAŞKANLIĞINA

17 MECLİS ÜYESİ ÖMER AYAR VE MURAT SÖNMEZ ETRAFINDA KENETLENDİ

3 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından, 10 meslek grubundan oluşan yaklaşık 1.800 üyeyi temsil edecek 24 meclis üyesi belirlendi.

Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte gözler, 10 Ekim’de gerçekleştirilecek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimlerine çevrildi.

Yeni döneme ilişkin yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, seçilen meclis üyelerinden 17’si ortak bir anlayış etrafında birleşti. Bu doğrultuda, Ömer Ayar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına, Murat Sönmez’in ise Meclis Başkanlığına getirilmesi konusunda güçlü bir mutabakat sağlandı.

Ortaya çıkan bu birlikteliğin temelinde; Karabük iş dünyasının ortak menfaatlerini önceleyen, meslek gruplarının tamamını kucaklayan, istişare ve ortak aklı esas alan bir yönetim anlayışı yer alıyor.

Yeni dönemde Karabük TSO’nun yalnızca üyelerinin sorunlarının çözümünde değil; sanayi, ticaret, istihdam, yatırım ve şehrin ekonomik geleceğine ilişkin projelerde de daha etkin bir rol üstlenmesi hedefleniyor.

Ömer Ayar ve Murat Sönmez liderliğinde oluşan bu birlikteliğin, kişisel veya grupsal bir yarıştan ziyade Karabük iş dünyasının ortak hedefleri doğrultusunda güçlü ve uyumlu bir çalışma zemini oluşturması amaçlanıyor.

10 Ekim’de yapılacak seçimlerin ardından oluşacak yeni yönetim ve meclis yapısıyla birlikte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda, birlik ve beraberliği esas alan yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.