ÖMER DEMİR
•SN BAŞKANIM TÜM KARABÜKÜN ANA ARTEL YOLU ONELİN ALTINDAKİ YOL OLARAK KALMASI ÜZCÜ.AKŞAM TRAFİĞİNDE HERKES ÇİLE ÇEKİYOR BU KONUDA BİR ÇÖZÜM BULUNMASI ACİL VE KAÇINILMAZ.SAYGILARIMLA

RAMSEY firmasında örgütlenme çalışması mücadelesi veren Öz İplik-İş Sendikası, sendikalarına üye olan işçilerle dayanışma toplantısı yaparken, toplantı verimli geçti.
Tüccarlar Kooperatifi Düğün Salonunda tekstil işçileri ile bir araya gelen Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, bir güce karşı mücadele ettiklerini ve bu mücadeleden dönmeyeceklerini söyledi.
İnanç, 5 aydır örgütlenme çalışması yaptıklarını belirterek, “ Biz sadece ve sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz. Sadece ve sadece çocuklarımızı mutlu etmek için hakkımızı istiyoruz. Bizim Firma sahipleri ile bir davamız yok, biz asgari ücretle geçinemiyoruz . Patron bunu duy. Bu davayı ya kazanacağız, ya kazanacağız başka şansımız yok. Öz İplik – İş Sendikası bütün kadrosuyla burada. Bundan sonra görevini yapma sırası işçilerde. Buradan hodri meydan diyorum. Sen sendikaya karşısın bu işçiye 3-4 ikramiye ver, ben buradan çekip gideceğim. Bu işçinin hakkını verin, bu işçilerde sendikadan istifa etsinler” dedi.
Genel Başkan Murat İnanç, işçilere örgütlenme için biraz daha çaba göstermelerini isteyerek, akşam ev ve çay sohbetlerini sıklaştırmalarını istedi.
Düzenlenen dayanışma toplantısına Sendikanın genel merkez yöneticilerinin yanı sıra Türkiye genelindeki Şube başkanları ile il temsilcileri de katıldı. Toplantı sonrası sendika yetkilileri tarafından toplantıya katılan işçilere çay bardağı hediye edildi.

Karabük’te karşı yönden gelen araca yol vermeye çalıştığı sırada, yol kenarındaki yumuşak zeminin çökmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metrelik şarampole devrilen çöp kamyonundaki 3 kişi yaralandı.
Kaza, Öğlebeli Mahallesi Üniversite Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tolga Y. (32) idaresindeki 34 EYK 305 plakalı çöp kamyonu, karşı yönden gelen araca yol vermek amacıyla yolun kenarına yanaştı. Bu sırada kamyonun bulunduğu bölgedeki yumuşak toprak zeminin çökmesi sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkan araç takla atarak yaklaşık 10 metrelik şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte Durali K. (44) ve Erdal D. (46) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
ÖMER DEMİR
•SN BAŞKANIM TÜM KARABÜKÜN ANA ARTEL YOLU ONELİN ALTINDAKİ YOL OLARAK KALMASI ÜZCÜ.AKŞAM TRAFİĞİNDE HERKES ÇİLE ÇEKİYOR BU KONUDA BİR ÇÖZÜM BULUNMASI ACİL VE KAÇINILMAZ.SAYGILARIMLA