Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Taraftardan Ve STK’lardan Vural’a Tam Destek

Karabük Haber tarafından
25 Şubat, 2015 20:05 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 26.02.2015 09:40
0
0
Tıklanma: 34
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal


Ve protokol bu akşam Kardemir Karabükspor için belki de bir ilki yaptı.
KARDER Başkanı Uğur Çalışkan’ın öncülüğünde yapılan bu organizasyona Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başta olmak üzere, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle çok sayıda taraftar katıldı.

Ligde sıkıntılı süreç yaşan Kardemir Karabükspor’da takımın başına geçen çiçeği burnunda teknik direktörü Yılmaz Vural’a taraftardan ve şehrin önde gelenlerinden büyük destek var.

Çamlık sahasında akşam idmanı öncesi takıma ve teknik direktöre destek vermek üzere yüzlerce taraftar başta olmak üzere, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, eski TSO Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, emekliler derneği ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri toplandı.

“LİGDE KALIRSA HEYKELİ DİKİLECEK”

Taraftarın sevgi gösterisi ile karşılanan teknik direktör Yılmaz Vural’a Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili sonuna kadar güvendiklerini söyleyerek, “Böyle bir durumda biz hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. İnşallah bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki sene de başarıları ile Avrupa söz sahibi olacağımıza gönülden inanıyoruz. Karabükspor ligde kaldıktan sonra biz de Karabük’te hocamızın heykelini en güzel yere dikeceğiz. Belediye başkanı olarak ve Karabük olarak buna söz veriyoruz” dedi.

“Bu şehir senden çok şey bekliyor” tezahüratları ile taraftarın arasına giren Yılmaz Vural, taraftara üçlü çektirerek, “Yıllardan beri bu işi yapıyorum, sizin gibisini görmedim” diyerek taraftara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal taraftara Trabzonspor maçı için birer otobüs sözü verdi. Namal, Karabük’ün takımın arkasında ne kadar önemle durduğunu ve sporun ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bir olay olduğunu söyleyerek, “Burada baktığınız zaman AK Parti, CHP ve MHP’nin hatta partisiz dahi olan insanların buluştuğu bir ortam. Her zaman söylüyoruz, bizim üç dört tane değerimiz var. Karabüklü olmamız, 78 plaka olmamız ve Karabüksporumuzun olması. Buraya aracılık eden herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HOCAMIZIN TECRÜBESİ İLE İYİ SONUÇLAR BAŞLAYACAK”

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan ise sıkıntılı bir süreçte olduklarını söyleyerek, “Bu sıkıntıları aşmak için şehir olarak bütünleşerek yeni hocamızla 13 tane final maçı oynayacağız. Bu 13 tane finalden de başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Trabzonspor maçından mutlak üç puan alacağız. Hocamızın tecrübesi ile iyi sonuçlar başlayacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 120
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.