Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

SOYLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
01 Ağustos, 2018 15:20 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 29
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Yüksekova’da asker eşi ve bebeğinin PKK’lı teröristlerin bombalı tuzağında şehit olmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Karabük POMEM’de yapılacak polis özel harekat yemin töreninde konuşan Soylu, “Bir anne ile 11 aylık bebeğine pusu kurmuşlar. Bu cinayetin görmezden gelinebilecek bir tarafı yoktur. Artık hiçbiri ne bizim operasyonlarımıza laf söyleyebilir ne de kimle ortaklık yapacağımıza kimden alışveriş yapacağımıza laf söyleyebilir. Türkiye terörle mücadelede geri dönülemez bir yoldadır.” dedi.

Bakan Soylu; “PKK, 40 yıl önce de bebek katiliydi. Liderinden, kurucusundan, en tepesinden en alttaki adamına kadar PKK’nın alayı dün de bebek katiliydi, bugün de bebek katili.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmaları esnasında gözyaşlarını tutamadı…

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Faciadan kıl payı kurtuldular

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
29 Eylül, 2026 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 453
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün Eflani ilçesinde hatalı sollama yapan hafif ticari araç, karşı yönden gelen minibüsle burun buruna geldi. Sürücülerin son anda yaptığı manevralarla muhtemel kaza önlenirken, tehlikeli anlar araç kamerasına yansıdı.
Olay, Karabük-Eflani kara yolu Kırıklar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağışlı havada Eflani istikametine seyreden minibüs, virajı döndüğü sırada önündeki çekici sollayan hafif ticari araçla karşı karşıya geldi. Karşı yönden gelen araçları fark eden sürücüler, son anda yaptıkları manevralarla kafa kafaya çarpışmaktan kurtuldu. Yaşanan tehlikeli anlar, minibüsün araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kavşağa tersten girdi

Diğer yandan Safranbolu ilçesinde kavşağa tersten giren minibüs sürücüsü, diğer sürücülere zor anlar yaşattı. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Emek Mahallesi Kavşağı’nda, Karabük yönünden gelerek kavşağa giren bir otomobilin sürücüsü, ters yönden gelen minibüsle karşı karşıya kaldı. Karşısında bir anda minibüsü gören sürücü büyük şaşkınlık yaşadı.
Tehlikeye aldırış etmeden kavşakta ters yönde ilerlemeyi sürdüren minibüs yoluna devam ederken, yaşanan o anlar ise otomobilin araç içi kamerasına anbean yansıdı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.