Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Savcılardan İstanbul’da Yaşanan Terör Olayına Kınama

tarafından
01 Nisan, 2015 12:55 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 34
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

İstanbul Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın teröristler tarafından vurularak şehit edilmesi olayı Tokat’ta kınandı.

Tokat Adliye Sarayı önünde toplanan savcılar yaşanan mefhum saldırıyı lanetledi. Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, büyük acı yaşadıklarını, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırının onun şahsında tüm yargı mensupları ve çalışanlarına yapılan bir eylem olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyet Savcımıza yönelik yapılan terör saldırısı, adaletin tecellisi için her türlü fedakarlıkla çalışan hukukun üstünlüğüne inanan yargı mensuplarına yönelik bir sindirme, göz dağı verme korkutma girişimidir. Alçakça ve pervasızca yapılan bir saldırıdır. Bizler bu terör saldırısının arkasındaki zihniyeti biliyoruz. Bu zihniyet insanlık suçu olan terörle ulaşılmak istenen kargaşa ve kaos ortamını hedeflemektedir. Yapılan her türlü terör saldırısı ile istenilen kargaşa ve kaos ortamına dün olduğu gibi bugünde bundan sonrası içinde hukukun gerekliliği yerine getirilerek fırsat verilmeyecektir. Yargı mensupları olarak hukukun üstünlüğünün hak ve adaletin sağlanması yönündeki kararlığımız ve irademiz dün olduğu gibi bugünde daha da güçlenmiştir. Yapılan alçakça terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz” dedi.

Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Yiğitsoy ile Tokat Barosu Başkanı Faruk Bostancı’nın da katıldığı basın açıklamasına katılan bazı savcıların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 196
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.