Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Şampiyonlara İlk Hediye Dünya Şampiyonu’ndan

tarafından
11 Mart, 2015 16:10 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 20
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Liselerarası Futbol Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu olan Erdoğdu Lisesi kutladı.

Erdoğdu Lisesi sahasında düzenlenen kutlama törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Dünya Şampiyonu Güreşçi Selçuk Çebi ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Şampiyonu olan ve ülkemizi Guatemala’da yapılan olan Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’nda temsil edecek olan Erdoğdu Lisesine ilk ödülü Dünya Şampiyonu olan Selçuk Çebi verirken, Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç’in AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi’yi anons ederken kullandığı cümle ayakta alkışladı. Belediye başkanı Genç, “Türkiye Şampiyonları’na ilk hediyeyi vermek Dünya Şampiyonu’na yakışır” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi şampiyon futbolculara belediyenin hazırladığı çeşitli hediyelerin ilkini takdim etti. Futbol takımın hocası Adem Cebeci ve takım kaptanı Furkan Taş’a Dünya Şampiyonası’nda başarılar dileyen Selçuk Çebi, “Trabzon bir sporcu madeni. Bu maden iyi işlendiğinde neler yapabileceğinin örneğini bu futbolcu kardeşlerim açıkça göstermiştir. Dünya Şampiyonası’nda da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Yeter ki onlara moral, güven ve destek verelim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 153
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.