Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ŞAHİN; TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BİTLERİ YENİDEN DİRİLDİ

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Mayıs, 2023 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük milletvekili adayı Cem Şahin, seçim çalışmaları kapsamında halka hitaben yaptığı konuşmada, son haftalarda Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde terör örgütlerinin tabiri caiz ise bitlerinin yeniden dirildiğini söyledi.

“Neden dirildi?” diye sonra Şahin, “Her gün sapır sapır bu terör örgütünün siyasi kolunun mensuplarının açıklamaları var. Hatta bunların Kandil’deki elebaşlarının açıklamaları var. Onları da takip ediyoruz. Özerlik ilan edeceğiz diyorlar. Efendim ’15 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olarak seçilmez ise, göreve başlamaz ise işte ülkede iç savaş olur.’ Buna benzer çokça açıklamaları var. Halkımız, milletimiz, kimin ne olduğunu alenen görüyor. Bunlara vatanı böldürmeyecek, ülkeyi ameliyat masasına yatırılmasına izin vermeyecek.” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını anlatan Şahin, “Son bir hafta içerisindeyiz. Çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Şimdiye kadar erişemediğimiz hemşerilerimize erişmeye çalışıyoruz. Köylerde olacağız, yollarda olacağız, ilçelerimizde olacağız, ziyaretlerimizi icra edeceğiz.” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 116
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.