Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Şahin: “Kulübün kayyuma gitmesi hepimizin eksiliği olurdu”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Aralık, 2017 17:12 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük Milletvekili aynı zamanda Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin, aday çıkmaması halinde kulübün kayyuma gidecek olmasının kendisini huzursuz ve rahatsız ettiğini söyledi.
Karabük Valiliği’nde gerçekleşen toplantı sonrası yönetimi belirlenen AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret eden milletvekili Mehmet Ali Şahin, burada yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor’un sıkıntı içinde olduğunu sadece Karabüklüler değil futbola meraklı herkesin yakinen ettiğini söyledi.

“Kayyuma gitmesi hepimizi üzerdi”
Takımın şuan süper lig’de lig sonuncusu olduğunu da kaydeden Şahin, “Yönetim istifa etti. Genel kurul tarihlerinde yeni yönetim çıkmadı ve pazartesi son kez genel kurul yapılacak. Eğer bu genel kurulda yönetime talip çıkmazsa korkarım Karabükspor kayyuma devredilmiş olacak. Bu hepimiz için çok üzücü durum olurdu. O bakımdan bir Karabüklü olarak siyasetçi olarak değil bundan ben huzursuzluk ve rahatsızlık duyuyorum. O bakımdan Karabük Valisini ziyaret ederek burada belediye başkanımız ve kulübü kongreye kadar sevk ve idare etsin diye eski yönetici Ziya Ünsal’ı davet ettik. Bir değerlendirme yaptık” dedi.

“Konya’dan galibiyetle dönmelerini bekliyoruz”
Şahin, Karabükspor’un bu güç durumdan çıkabilecek durumda olduğunu da ifade ederek, “Bazı görüşmelerimiz oldu ve Ziya beyin başkanlığında bir yönetimin genel kurula sunulması şeklinde temenni kararımız oldu. Ziya bey çalışma yaparak yeni yönetimini Pazartesi gününe kadar çalışmalar yaparak belirleyecek. Özellikle takımımız, futbolcularımız bu yaşananlardan olumsuz şekilde etkilendi. Lig maçlarında aldığımız sonuçlar da bu bir noktada gösteriyor. Belediye başkanımız Rafet beyde yardımcı oluyor. Bu çalışmaların sonucunda Pazartesi akşamı Konya maçında futbolcularımız kendilerini daha güvenli ve psikolojik olarak maça çıkacaklar. Konya’dan puan veya puanlara dönmelerini bekliyoruz. Bir iki maç üst üste aldığımız halde işin toparlanacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Yol haritası çizdik”
Kulüpte yaşanan ekonomik bir takım sıkıntılar olduğunun ve onu aşmak için kendilerine bir takım yol haritası çizdiklerini ve uygulamaya alacaklarını da kaydeden Şahin şunları söyledi:
“Zannediyorum yarın futbolcularımızın bazı geçikmiş alacakları var ve onlar ödenmeye başlayacak. Bizde elimizden geldiğince vali ve belediye başkanımızın gayreti ve desteği gösteriyoruz. Ankara’da da ben bu konuda bir dizi çalışma yapacağım. Kardemir Karabükspor’u bu durumda bırakmamalıyız. Kayyuma giden Karabükspor hepimiz için büyük bir eksilik ve üzüntü kaynağıdır, buna izin vermemeliyiz. Herkes sorumluluğunun gereğini yeri getirmeli diye düşünüyoruz.”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 145
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.