Munire Ozkul
•Biz çalışanların hakkını bizden çok savundu, bizim derdimizi bizden çok dert edindi. Sen bize hakkını helal edersin inşallah Sibel müdürüm.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde istifalar başladı…
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde özellikle idari kadrolarda yaşanan kavgalar, dargınlıklar ve küskünlüklerin ardından ilk istifa geldi.
Siyasi kanallarla idari kadrolara yerleştirilen personellerden biri olan ve şehir dışından adeta ithal edilen Sağlık Hizmetleri Müdürü Sibel Gül istifa dilekçesini verdi.
Sağlık Hizmetleri Müdürü Sibel Gül’ün görevinden istifa etmesini gerektiren en önemli etkenin alt kadrolarına göreve getirilen personellerin bilgisi haricinde yapılması olarak konuşuluyor.
Sağlıktaki başıboşluk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başka istifaları davetiye çıkaracak mı?

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Munire Ozkul
•Biz çalışanların hakkını bizden çok savundu, bizim derdimizi bizden çok dert edindi. Sen bize hakkını helal edersin inşallah Sibel müdürüm.
Murat Yaylı
•Pandemide torpili olanlara asla taviz vermedi sayesinde işe 2 senedir keyifle gidiyorum umarım istifası kabul olmaz.
Aslı Akçin
•Sibel hanım bizim başımıza gelebilecek en iyi idarecidir inş geri döner 🤲
Saglik calısanı
•Sibel Hanım hastanenin gözde kadrolarını Karabük şehrinin önde gelen isimlerinin adamlarıyla doldurmadı çok çabaladı Allah razı olsun.
EĞİTİM ARAŞTIRMA
•sayın gazeteci arkadaşım sibel hanım istifa etmiş olabilir onunla bereber gidicek isim başhekim nihat yılmaz ve kalite destek müdürü bülent ipek beylerdir başhekimlik makamını nihat bey kaldıramıyor hastanede doktor kalmadı bilgisiz insanları yönetici yaparsa x partisi olacağı budur keza kalite ve destek hizmetleri bülent ipek beyin sıradan bir laborantken müdürlük koltuğuna nasıl oturtturuldu araştırmanızı tavsiye ederim çok ilginç değişik haberler bulabilirsiniz.