Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

SAFRANBOLU RUS TURİSTLERİN UĞRAK YERİ OLDU

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ocak, 2024 14:21 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 34
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesi Rusların ilgisini çekmeye devam ediyor.
Rusya’dan yola çıkan Astoria Grande gemisi, bu sabah saat 07:30 Amasra Limanı’na ulaştı. Kruvaziyerdeki Rus turistlerden 45’i Safranbolu ilçesine gelerek tarihte yolculuk yaptı. “Osmanlı’nın parmak izi”, “açık hava müzesi”, “kendini koruyan kent” gibi unvanlarla anılan tarihi ilçedeki Osmanlı mimarisi Rusların ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Tarihi Çarşı bölgesini gezen turistler bol bol fotoğraf çektirirken alışveriş yaptıktan sonra kentten ayrıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 166
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.