Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Popovic: “Son 4 haftada 4 penaltımız verilmedi”

Karabük Haber tarafından
26 Kasım, 2017 20:44 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.11.2017 09:19
0
0
Tıklanma: 44
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Bursaspor’a karşı aldıkları 2-1’lik mağlubiyetin ardından hakemlere tepki gösterdi. Popovic, “Hakemlerin bize karşı olan ufak detaylarda rakip lehine kararları çok olmaya başladı. Son 4 haftada 4 penaltımız verilmedi. Hakemlerin bize olan etkisi gözle görülür olmaya başladı” dedi.
Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Karabükspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, “Maçla ilgili söylemem gereken en net şey, futbolcularıma minnettar olduğumdur. Sahada gösterdikleri takım ruhu için oyuncularıma minnettarım. Zor bir maçtı. Bursaspor deplasmanı her zaman zordur. Bursaspor çok iyi bir takım. 2 tane şanssız gol yedik. Ben buraya geldiğimden beri hakemlerle ilgili konuşmadım ama hakemlerin bize karşı olan ufak detaylarda rakip lehine kararları çok olmaya başladı. Son 4 haftada 4 penaltımız verilmedi. Hakemlerin bize olan etkisi gözle görülür olmaya başladı. Savaşan ve iyi bir iş çıkaran bir ekibimiz var. Şansı kendimize döndürebilirsek, oynadığımız futbolla ve gösterdiğimiz performansla ligde daha yukarılara tırmanacağımıza eminiz. Fakat şanssızlıklar ve hakemin birkaç kararı maçı etkiledi” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ekim, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 361
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir korkuluklara çarparak alt geçidin üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan 46 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırılarak entübe edildi.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (46) idaresindeki 46 ADC 450 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Battı-çıktıya düşmekten son anda kurtulan otomobil, korkuluklarda askıda kaldı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hastanede entübe edildiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.