Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ÖZCAN; İŞ DÜNYASI “NEFES” ALACAK

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
04 Nisan, 2018 15:23 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 41
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar Başbakan Sayın Binali YILDIRIM, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKCİ ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımlarıyla 31 Mart Cumartesi günü İzmir’de atıldı.

 

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine uygun kaynaklı finansmana erişimi için TOBB Nefes Kredisi hakkında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan yazılı olarak bir açıklama yaptı

Başkan Özcan yazılı olarak yaptığı açıklamada;

“İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimizin  en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizleridir. Bu nedenle, Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere,  TOBB  ve Hükümetimizin  destekleriyle  TOBB Nefes Kredisi imzalanmıştır. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize uygun kaynaklı kredinin sağlanması amacıyla Ticaret ve Sanayi Odası kaynaklarından yatırılan para ve TOBB’nin katkılarıyla toplam 13 Milyon TL  Kredi Hacmi Karabük için kullandırılacaktır.

Üyelerimizin kullanacağı TOBB Nefes Kredisini özetleyecek olursak;

  • Kredi vadesi ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ay eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay şeklinde uygulanacaktır.
  • Nefes Kredisinde faizler aylık yüzde 0,99 yıllık yüzde 11,88 olarak yansıyacaktır.
  • Kredi kullanma üst limiti 200.000₺ olup, Krediler ilk etapta Vakıfbank ve  Denizbank’tan  verilecektir. Sonrasında Ziraat Bankası ve Halk Bankasından kredi kullanma imkanı devam edecektir.
  • Kredi kullanmak isteyen üyelerimiz  TOBB Nefes Kredisi Başvurusu için faaliyet belgesini  Odamızdan temin ederek, Faaliyet Belgesi ile birlikte ilgili bankalara  başvurmaları gerekmektedir.

Bu vesileyle TOBB Nefes Kredisinin ülkemize, küçük ve orta ölçekli işletmelerimize, üyelerimize  hayırlı olmasını dilerim” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ekim, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 409
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir korkuluklara çarparak alt geçidin üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan 46 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırılarak entübe edildi.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (46) idaresindeki 46 ADC 450 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Battı-çıktıya düşmekten son anda kurtulan otomobil, korkuluklarda askıda kaldı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hastanede entübe edildiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.