Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Minik Kaymakam Arda’nın 23 Nisan’da Bir İsteği Var

tarafından
22 Nisan, 2015 17:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 52
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir günlüğüne Giresun’un Eynesil ilçesinde Kaymakamlık koltuğuna oturan Mehmet Arda Abanoz adlı öğrenci, 23 Nisan kutlamalarında çocukların kendi bayramlarında saatlerce ayakta durma eziyeti yaşadığını ve bundan kurtarılmaları için yasal düzenleme yapılmasını istedi.

Eynesil İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt’a ziyaretinde bir günlüğüne Kaymakamlık koltuğuna oturan Mustafa Yüksel İlkokul 4. sınıf öğrencisi Mehmet Arda Abanoz adlı öğrenci, bayramların öğrenciler için eziyet verici olduğunu ve bu durumun düzeltilmesi yönünde yasal uygulamaların yapılmasını talep etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm dünya çocuklarına hediye etmesinden dolayı Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlkokul 4 sınıf öğrencisi Mehmet Arda Abanoz, “Böyle anlamlı ve güzel bir günde çocuklar program boyunca ayakta bekletilerek onlara adeta eziyet çektiriliyor. Biz 23 Nisan ve diğer bayramlarımızın tamamında etkinlikleri oturarak izleyip bayramlara eşlik etmek istiyoruz. Bunun için öncelikli olarak bayram alanlarının farklı yerlerde tertip edilmesi veya talebe uygun yerlerde bayramların yapılmasını arzu ediyoruz” diyerek bundan sonraki bayramlarda gereken çalışmaların yapılması yönünde istek de bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 147
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.