Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

“ MİLLETİMİZ İSTİKRARA OY VERDİ”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
03 Kasım, 2015 09:28 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 28
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur,1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirerek, “Milletimiz istikrara oy verdi. Türkiye’nin istikrarsızlığı için çabalayan mihrakların eylemleri de boşa çıkmıştır” dedi.
Ülkedeki huzur, güven ve pozitif istikrar ortamının 1 Kasım seçimleri ile devam etmesi adına milletin sandıkta karar vererek, umut dolu yeni bir dönemin daha başlangıcını yaptığına dikkat çeken MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur, “4 yıllık dönemde, Türkiye için büyük bir şans daha doğmuştur. Ülkemizin kalkınması yolunda önemli bir dönüm noktası olacağına inandığımız bu 4 yıllık dönem hem şehrimiz hem de Türkiye için büyük bir şans. Yüzyıllar boyu, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran milletimiz, bugünde kardeşlik ikliminden uzaklaşmadan yürüyüşünü sürdürmüştür. Türkiye’nin istikrarsızlığı için çabalayan mihrakların da eylemleri boşa çıkmıştır.”dedi.
“ETKİN BİR MÜCADELENİN DE YOLUNU AÇACAKTIR”
1 Kasım seçimlerinin gayri resmi sonuçlarına göre, milletimiz, tercihini net bir şekilde tek parti iktidarı yönünde kullandığının altını çizen Ahmet Nur, “ 7 Haziran sonrası yaşanan sıkıntıları hem milletimiz hem de iş dünyası çok net gördü. 1 Kasım seçimleri ile 5 aylık belirsiz dönem ve uzlaşmaz görüntü veren siyaset anlayışı, milletin nezdinde kabul görmedi. Milletimiz her zamanki sağduyusu ile, ‘7 Haziran’ı unutmayın, kısır çekişmelerden uzaklaşın, somut vaatlerle istikrarlı bir hükümet kurulmalıdır.’ demiştir. Milletimizin, ülkemizin kalkınması yönünde gösterdiği tercihini, değerli buluyoruz. İş dünyasının önünün açılması, sosyal hayatta ve demokratik açılımlarda reformların devamı, daha hızlı ve adil işleyen bir hukuk devleti yolunda, birlikte üreteceğimiz sinerjinin tekrar yakalandığına inanıyoruz. Bu sonuçlar, aynı zamanda, mazlum milletlerin ülkemizden beklentileri bakımından da önemlidir. Özellikle Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılar ile, kanlı teröre karşı mücadelede, daha etkin bir mücadelenin de yolunu açacaktır.” diye konuştu.
“İŞ DÜNYASI GÜVENLİ LİMAN İSTER”
Türkiye’nin sağlıklı büyümesini sürdürmesinin 13 yıldır olduğu gibi sağlıklı bir siyasi istikrar yapısından geçtiğini söyleyen Nur, “Sonuç iş dünyasının da arzu ettiği bir sonuçtur. İş dünyası, kara bulutları, belirsizliği ve istikrarsızlığı sevmez. Yatırımcılar sakin, güvenli ve huzurlu bir liman ararlar. Bu limanda, gemiler yeniden Türkiye’nin parlak geleceğine yol almak üzere demirleyeceklerdir. Hedefimiz milletçe, birlik ve beraberlik içinde yarının refah dolu Türkiye’sini kurmak için çalışmaktır. Bu anlamda Türkiye’nin ilk ağır sanayisinin temellerinin atıldığı Karabük’te sandığa yansıyan irade de bizleri sevindirdi. Yüksek bir katılım ile 26. Dönemde Karabük’ümüzü TBMM’de temsil edecek olan değerli büyüğümüz ve siyaset adamı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Karabük’ü her zaman bir adım ilerde tutmak adına mücadele veren Karabük Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı tebrik ederiz. 4 yıllık sürede yakalanan istikrar ile Karabük’ünde bu değerli iki isimin öncülüğünde arzu edilen noktalara ulaşacağına inancımız tamdır. Yıllardır ülke ekonomisine büyük katkısı olan Karabük’ün bu yenide dönemde imalat sanayisine dayalı İsmetpaşa Organize Sanayi Bölgesi ve Filyos limanının kurulması ile Türkiye’nin öncü illerinden ve dünyaya açılan kentlerinden biri olacağına inancımızla seçimlerin tekrardan kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 179
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.