Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

MAHMUT DEMİR İLE GÖKSEL KAYA BULUŞTU

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
28 Ocak, 2015 23:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 27
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu eski mili güreşçi Mahmut Demir, Atatürk’e benzerliğiyle tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya’yı Amasya’ya davet etti.

Göksel Kaya’yı Amasya’ya davet eden Mahmut Demir, “Bizim oraların yazı da kışı da bir ayrı güzel. Ama biz sizi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı Amasya Tamimi haftası olan Haziran ayında Amasya’da görmek isteriz. Her yıl Amasya’mızda düzenlenen 12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Hastası kutlama etkinliklerinde sizi Amasya’da ağırlamak isteriz” dedi.

Ankara’da buluştuğu Mahmut Demir’i yakından tanıdığını belirten sinema sanatçısı Göksel Kaya, “Müslüman Türk’ün gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösteren değerli şampiyonumuz Mahmut Demir’i uzun yıllar sonra tekrar görmek beni mutlu etti. Ben kendisini aktif spor yaptığı zamanlardan tanıyorum. Aradan geçen yıllar şampiyonu fiziksel olarak biraz yıpratmış olsa da şampiyon halen o bildiğimiz şampiyon. Halen azimli ve kararlı. Halen dost canlısı ve muhabbet erbabı” diye konuştu.

Başrollerini Demir’in oğlu Oğuzhan Demir ile kayınbiraderi Savaş Yıldırım’ın paylaştığı Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın hayatının anlatıldığı ‘Yenilmeyi Düşünmedi’ isimli sinema filminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığını anlatan Kaya, “Bu film vizyona girdiğinde çok ama çok ses getirecek. Ekip olarak iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Manisa’da Katliam gibi kaza

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
11 Ekim, 2026 15:01 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 358
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Manisa‘nın Akhisar ilçesi İstanbul Orhangazi-İzmir otoyolunda tır ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi öldü 27 kişi de yaralandı.

11 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı kazaya karışan Tır’ın Yenceli iş insanı Cemal Dereli’ye ait olduğu öğrenildi. 

Kaza İstanbul – Orhangazi – İzmir otoyolunun İzmir istikameti Manisa‘nın Akhisar ilçesi Ballıca Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 16 AED 124 plakalı My World Tur otobüsü ile 78 YD 559 plakalı tır çarpıştı. Kazanın etkisyle yolcu otobüsü yan devrilirken tır ise yoldan çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile ambulans ve otoyol jandarma trafik ekipleri sevk edildi.

“Araçlarda 34 yolcu ve tır şoförleri bulunmaktaydı”

Olayın ardından kazayla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Valisi Vahdettin Özkan, “Maalesef bugün büyük bir kaza meydana geldi. Akhisar ilçemize yakın bir noktadayız. Tırın otobüse çarpması sonucu gerçekleşen bu olayda, tüm unsurlarımız anında müdahale etti. Yapılan incelemelerde maalesef 11 vatandaşımızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Araçlarda 34 yolcu ve tır şoförleri bulunmaktaydı. Toplamda 11 vefat ve 27 yaralımız var. Yaralanan 27 kişiden 16’sı sarı kod, 9’u yeşil kod ve 1’i kırmızı kod ile hastanelerimize sevk edilmiş durumdadır. Şu anda AFAD, itfaiye, sağlık ekiplerimiz, jandarmamız ve güvenlik birimlerimiz koordineli ve hızlı bir şekilde olay yerinde çalışmaları sürdürmektedir. Aynı zamanda cumhuriyet savcımızın koordinasyonunda olay yeri incelemeleri devam etmektedir. Trafik kurallarına harfiyen uymanın ne kadar hayati olduğunu ne yazık ki böylesine acı bir olayla bir kez daha görüyoruz. Herkesin bu kurallara uymayı bir refleks haline getirmesini canı gönülden temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.