Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

“Ligin sonu değil ama önemli bir maç”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ocak, 2018 21:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 35
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

Kardemir Karabükspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde başladı.
Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, ellerindeki kadroya bakarak en hazır şekilde Gençlerbirliği maçına çıkacaklarını söyledi.
Cumartesi günü saat 13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Gençlerbirliği müsabakanın hazırlıklarını Hasan Doğan tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman ile başlayan kırmızı-mavili ekip düz koşu ve istasyon çalışması yaptı.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, 12 günlük Antalya kampının kendileri açısından iyi geçtiğini tek handikapların ise transfer edilen oyuncuların geç katılması olduğunu söyledi.
Transfer edilen oyuncuların hızla takıma adapte olduğunu belirten Açıkgöz, “Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün itibari başladık. Cumartesi günü en uygun kadro ile hazır bir şekilde maça çıkacağız. Dany’nin son ana kadar durumuna bakacağız. Sakatlığı geçti ama riske etmek istemiyoruz. Kendisinin de fikrini alacağız. Yarın yada sonraki gün stoper anlamında takıma yeni bir oyuncumuz daha katılacak. Eksikliğimizi giderme adına ihtiyacımızı karşılayacak. Gençlerbirliği maçına mümkün olduğunca eksiksiz bir kadro ile çıkacağız” dedi.
Ligde Gençlerbirliği ve kendilerinin durumlarının ortada olduğunu da kaydeden Açıkgöz, “Bizim için tek fark kendi sahamızda oynayacağız. Kadromuza katılan yeni oyuncularla birlikte toplantı yaptık. Herkes maçta elinden gelenin fazlasını ortaya koyacağına eminim. Bizim için bulunduğumuz yer itibari ile ligin sonu değil ama önemli bir maç. İyi bir başlangıç yaparak kazanan taraf biz oluruz. İlk yarı itibari ile 18 kişilik oyuncu kadromuz vardı. Kamp süresinde ayrılan oyuncular vardı. Yeni gelen oyuncuların katılımı biraz gecikti. Gelen oyuncular fiziksel olarak hazır değil bazıları ise hazır geldi. Eksiği bu haftaki idmanlarla giderebildiğimiz kadar giderip her oyuncudan sahada verebileceğinin maksimumu alıp, enerjileri bittiği yerde yerine girecek oyuncularımız var. Herkes elinden geleni yapacak. 17 hafta ve 51 puan var. 17 haftanın sonunu değil maç maç gideceğiz. Önceliğimiz Gençlerbirliği ve buradan alacağımız kazanımlar ligin diğer maçlarına olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Hep odaklanmamız lazım” diye konuştu.
Kırmızı-mavili ekip yarın yapacağı idman ile Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 145
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.