Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

KUYUMCULAR DERNEĞİ İLE LEVEL HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
29 Ocak, 2015 20:42 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Zonguldak Level Hastanesi ile Zonguldak Kuyumcular Derneği arasında indirim protokolü imzalandı.

Protokol ile birlikte Zonguldak Kuyumcular Derneği’nin üyeleri ve üyelerinin birinci derece akrabaları Level Hastanesi’nde indirimli olarak tedavi edilecek.

Level Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Okan Biçgi imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Zonguldak Kuyumcular Derneği ile burada ki çalışmalarımızdan Zonguldak içindeki vermiş olduğumuz sağlık hizmetlerinden mutlaka bir memnuniyetleri oldu ki dernek üyelerinin hastanemizden bir hizmet alması konusunda karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Şimdi bu görüşmeler sonucunda bir anlaşma imzalıyoruz” dedi.

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik ise “Hastanemizin Zonguldak’ta olması bizim için büyük bir şans, bu kadar mükemmel bir hastane olmasından dolayı da gururluyuz. Bu kadar mükemmel bir hastanede akrabalarımızın, çalışanlarımızın, meslektaşlarımızın yararlanması gerektiğini düşünerek imzayı atmak için Okan hocamıza geldik, bizlere imkan sağladılar kendilerine çok teşekkür ediyoruz böyle bir güzel hastaneyi Zonguldak’a kavuşturdukları için destek oldukları için. Zonguldak’a yatırım yapan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Level Hastanesi ve Kuyumcular Derneği arasında yapılan protokolde Kuyumcular Derneği üyeleri ve birinci dereceden akrabaları Level Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden yüzde 30 indirimli olarak faydalanacak.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TSO seçimleri ile ilgili AK Parti’den açıklama geldi

Karabük Haber tarafından
04 Ekim, 2026 18:50 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.10.2026 10:51
0
0
Tıklanma: 251
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

ÖMER AYAR BAŞKANLIĞA, MURAT SÖNMEZ MECLİS BAŞKANLIĞINA

17 MECLİS ÜYESİ ÖMER AYAR VE MURAT SÖNMEZ ETRAFINDA KENETLENDİ

3 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından, 10 meslek grubundan oluşan yaklaşık 1.800 üyeyi temsil edecek 24 meclis üyesi belirlendi.

Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte gözler, 10 Ekim’de gerçekleştirilecek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimlerine çevrildi.

Yeni döneme ilişkin yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, seçilen meclis üyelerinden 17’si ortak bir anlayış etrafında birleşti. Bu doğrultuda, Ömer Ayar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına, Murat Sönmez’in ise Meclis Başkanlığına getirilmesi konusunda güçlü bir mutabakat sağlandı.

Ortaya çıkan bu birlikteliğin temelinde; Karabük iş dünyasının ortak menfaatlerini önceleyen, meslek gruplarının tamamını kucaklayan, istişare ve ortak aklı esas alan bir yönetim anlayışı yer alıyor.

Yeni dönemde Karabük TSO’nun yalnızca üyelerinin sorunlarının çözümünde değil; sanayi, ticaret, istihdam, yatırım ve şehrin ekonomik geleceğine ilişkin projelerde de daha etkin bir rol üstlenmesi hedefleniyor.

Ömer Ayar ve Murat Sönmez liderliğinde oluşan bu birlikteliğin, kişisel veya grupsal bir yarıştan ziyade Karabük iş dünyasının ortak hedefleri doğrultusunda güçlü ve uyumlu bir çalışma zemini oluşturması amaçlanıyor.

10 Ekim’de yapılacak seçimlerin ardından oluşacak yeni yönetim ve meclis yapısıyla birlikte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda, birlik ve beraberliği esas alan yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.