Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Kim, kimin adamı!

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Aralık, 2014 02:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

 

kim1

4 Ocak’a ne kaldı ki!

Hemen hemen üç hafta kadar önce adaylığını açıklayan Muharrem Kaba’nın ardından hafta başında da Muharrem Asker’de adaylığını resmen açıklamıştı.

Özellikle Muharrem Kaba’nın adaylığını açıklaması ile birlikte polemikler de ardı arkasına geldi.

Kim kimin adamı muhabbetleri!

Ardından özellikle kongre süreçlerinde partilerde sıkça rastladığımız yeni üye kayıtları. Bu üye kayıtlarındaki ivedilik nedendir ki normal zamanda yapılmaz o da ayrı bir düşünce konusu…

Ya da Sayın Rafet Vergili’ye sorulduğu üzere; “Kongre sürecinde yapılan yeni üye kayıtlarının ardından seçimi yapılan delege listesinin sandıkta kime artı yazacağı ve mevcut olan üyelere itimatdaki sıkıntı!”

Aslında bu sıkıntıları Muharrem Kaba net olarak açıklamış.

Kaba açıklamasında aynen şu ifadeyi kullanmış;”449 olan üye sayısı 560’a çıkmış”

Bu açıklamadan benim anladığım Muharrem Kaba 160 – 0 geride başlıyor!

Şimdi diyeceksiniz ki aynı şartlar Muharrem Asker için geçerli değil mi?

Elbette değil!

Rafet Vergili üzerine basa basa söylüyor. “Kongrenin her sürecine müdahil olacağım”

Başkan Vergili ile Muharrem Kaba görüşmesinden ardından edinilen bilgi çekilme kararının alınmasıydı ama evdeki hesap çarşıyı tutmadı.

Evet, Kaba, çekilme kararını almış ama bir şart koşmuş; “Tek liste ve farklı bir aday!”

Bu karar alınmayınca da Kaba çekilmekten vazgeçiyor.

Velhasılıkelam; bir hafta sonra Safranbolu Milliyetçi Hareket Partisi kongresini yapacak ve sandıktan çıkacak ismin baş harfi mutlaka MUHARREM olacak.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 126
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.