Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Karabük’te trafik kazası: 5 yaralı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
30 Nisan, 2017 11:56 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 34
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük-Yenice Karayolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük merkeze bağlı Bolkuş köyü Yalnızca mahallesi sapağında Mustafa Kurt (27) idaresinde 74 BP 935 plakalı otomobil ile Hakan Ateş (25) idaresindeki 78 SB 297 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
Kaza her iki otomobilde sürücüler ile Ürfet Kurt (25), Cemal Ateş (54) ve İmran Ateş (52) yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ambulansları ile yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili Jandarma Trafik ekipleri soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir babanın en zor sınavı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Eylül, 2026 14:04 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 526
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 3 aylık Umay Melek Kocakurt, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi. Jandarma eşliğinde cenaze törenine katılan tutuklu babanın bebeğinin tabutunu kucağında taşıdığı anlar yürekleri dağladı.
16 Eylül 2026 tarihinde Amasra ilçesine seyir halinde olan H.K. (73) idaresindeki 78 BL 591 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 3 aylık Umay Melek Kocakurt tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. İşlemlerinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsisi tamamlanan Umay bebeğin cenazesi memleketi Karabük‘e getirildi. Aynı kazada annesini de kaybeden talihsiz bebek için Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Elif Camii’nde tören düzenlendi. Öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından bebek Kocakurt, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine jandarma eşliğinde katılan tutuklu baba, bebeğinin tabutunu kucağında taşırken o anlar yürekleri dağladı. Umay bebek annesi Cansu Kocakurt’un mezarının yanında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.