karabüksporlu
•Gelecek sezon inşallah tahta açılır ve ligde kalabiliriz.

Kardemir Karabükspor’un yaklaşık 300 milyon lirayı bulan borçlarından dolayı girilen mali krizin bilançosu çok ağır oldu.
Girilen mali kriz yeşil sahalarda birçok başarısı olan yılların kulübünü adeta Amatör kümeye göndermek üzere.
Bütün bu gelişmeler yaşanırken, özellikle SGK ve Vergi Borçlarından dolayı bir şekilde yönetimlerde bulunmuş ve mağduriyet yaşayan insanlar derin bir nefes aldı.
AK Parti İl Başkanı İsmal Altınöz, milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’in yaklaşık iki aydır KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ile yapılan görüşmeleri netice verdi.
KARDEMİR A.Ş. Yönetimi Karabükspor’un yapılandırılan SGK ve Vergi borçlarının ikinci taksitinin ödemelerini yaptı.
Mart ayının son gününde yapılandırmanın ikinci taksiti de ödenerek rahat bir nefes alındı.
Karabükspor’un SGK ve Vergi borçlarının yapılandırılmasıyla birlikte ilk taksitlerin ödenmesinde işinsanı Sedat Namal başta olmak üzere, Ahmet Soykök, Timurçin Saylar, Ahmet Gölbek ve Mehmet Aytekin’in çaba ve gayretlerini görmezden gelmek hata olur.
İşin özü; Yılların takımı Karabükspor’un bu duruma getirenleri de unutmamak ve unutturmamak kaydıyla, takımın en kötü olduğu durumda da yanında olan kişi ve kurumlara TEŞEKKÜRLER…

Karabük‘te direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir korkuluklara çarparak alt geçidin üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan 46 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırılarak entübe edildi.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (46) idaresindeki 46 ADC 450 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Battı-çıktıya düşmekten son anda kurtulan otomobil, korkuluklarda askıda kaldı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hastanede entübe edildiği öğrenildi.
karabüksporlu
•Gelecek sezon inşallah tahta açılır ve ligde kalabiliriz.