Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

KARABÜKSPOR’DA BALIKESİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Şubat, 2016 21:49 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 38
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında konuk edeceği Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekibin yeni transferleri Kabananga ve Isaac da takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kerim Zengin’in takımdan ayrı düz koşu yaptığı idmanda futbolcular ısınma ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, lige verilen aranın kendileri için avantaj oluşturduğunu söyledi.
Ara transfer döneminde özellikle üçüncü bölgedeki eksiklikleri giderdiklerini de belirten İldiz, “Bundan sonrası sahada vereceğimiz mücadeleye bağlı. Başta mavi ateş taraftarımız olmak üzere Karabüklüleri statta bizi ciddi bir şekilde desteklemeye çağırıyoruz. İşimiz çok zor. İlk 11 takım 5-6 puan içerisine yerleşmiş durumda. Biz şu an lider durumdayız ama bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor” dedi.
Cumartesi günü sahalarında konuk edecekleri Balıkesir maçının son derece önemli olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Rakibimiz 10 maçtır yenilmiyor. Cumartesi günü zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. İşin zorluğu bilincinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Hafta sonuna kadar eksikliklerimizi tamamlayarak iç saha maçlarında fire vermek istemiyoruz. Rakibimiz son derece ciddi bir ekip. Biz kazanmak istiyoruz ve kazanmak zorundayız. Her hafta zorluk derecesi artarak gidecek. Hedeflere ulaşmak kolay olmuyor. Hedefe ulaşmak için zorlukların üstesinden gelmemiz lazım” diye konuştu.
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve bazı yöneticiler ile başkan ve direktörün eşleri de idmanı izledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 196
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.