Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Karabük Yağmura Teslim Oldu

Karabük Haber tarafından
04 Haziran, 2015 17:15 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.06.2015 09:44
0
0
Tıklanma: 49
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te etkili olan kuvvetli yağmur sonrası caddeler adeta göle dönerken, çok sayıda işyeri ve bazı evleri su bastı.

Metrekareye 40 kilogram yağışın düştüğü Karabük’te cadde ve sokaklar bir anda göle döndü. Kuvvetli ve aşırı yağışlar sonrası logarlar da tıkanırken, İstasyon Caddesi ve Yeşil Mahalle bölgesinde ise işyerlerini ve bazı evleri su bastı. Kısa zamanda tüm kenti esir alan sağanak yağış sonrası mağdur olan işyeri ve ev sahipleri ise yetkililere sitem etti.

Öte yandan, sahibinin zincirle kulübeye bağladığı bir köpek de kulübesinin önü sular altında kalınca sığındığı ağacın altında sahibini bekledi.

Karabük Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Karabük’te bir saat içinde metrekareye 40 kilogram yağış düştüğünü, yağışların yer yer kuvvetli ve sağanak olarak Salı gününe kadar devam edeceğini bildirerek, vatandaşları uyardı.


Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vergi rekortmeni KARDEMİR oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 09:59 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 4
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Defterdarlığı tarafından açıklanan 2025 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) ilk sırada yer aldı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2025 yılında Karabük merkezli şirketlerden yaklaşık 11 milyar lira kurumlar vergisi tahsil edildi. Karabük Defterdarlığı tarafından açıklanan ilk 20 listesinde yalnızca 6 şirket, isimlerinin kamuoyuyla paylaşılmasına izin verdi. Açıklanan listede KARDEMİR, yaklaşık 260 milyon liralık kurumlar vergisiyle ilk sıradaki yerini korudu. Yenice merkezli Ören Ticaret Dayanıklı Tüketim Malları ve Orman Ürünleri Sanayi İmalat Pazarlama A.Ş. yaklaşık 34 milyon lira vergiyle 5’inci sırada yer alırken, Salih Yılmaz Beton İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ise yaklaşık 27 milyon liralık vergiyle 8’inci sıraya yerleşti.
İsminin açıklanmasına izin veren diğer şirketlerden Saf Altın Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret A.Ş. 14’üncü, Kalemler Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 16’ncı, Yıldırım Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ltd. Şti. ise 20’nci sırada yer aldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.