Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

İNEBOLU’DA HAYVAN SEVENLERDEN BARINAK HİZMETİ

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
28 Ocak, 2015 23:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 28
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

İnebolu’da ikamet eden hayvan severler, kendi imkanlarıyla yaptıkları barınaklarda sokak hayvanlarına bakıyorlar.

İnebolu’da ikamet eden hayvan severler, Kastamonu’daki hayvan severlerin de desteğini alarak İnebolu-Abana karayolunun çöplük mevkisine sokak hayvanları için barınak oluşturdular.

Sebahat Hanifeoglu, Ali Gürleyen, Dr. Tuncer Kumcular ve Sevim Balaban’ın gayretleri sonucu barınakta, sokak hayvanlarına mama ihtiyacı da karşılanmaya çalışılıyor.

Ankara Doğal Hayatı Koruma ve Sokak Hayvanlarını Barındırma Derneği Üyesi Sebahat Hanifeoğlu, “Hayvanlarında insanlar gibi dünyada yaşama hakkı var. Biz onlara o haklarını teslim ediyoruz. İnebolulu insanlarında bu konuda duyarlı olması gerekir. En azından hayvan haklarını hayvanlara zarar vermeyerek sağlayabiliriz. Kastamonu’da ki hayvan severlerin birbirleri ile haberleşmesi gerekmektedir. Merkezde benim ile İnebolu’da Sevim Balaban ile iletişime geçerlerse hem hayvanların barınma konusunda hem de mama konusunda birlik olalım” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BELEDİYE MECLİSİNDE TSO GERGİNLİĞİ!

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
08 Ekim, 2026 10:28 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 224
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

BORÇLANMA YETKİSİ 1 OY FARKLA ÇIKTI

Karabük Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında tansiyon yükseldi. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemin 9. maddesinde yer alan borçlanma yetkisi görüşülürken dikkat çeken bir tablo ortaya çıktı.

Borçlanma yetkisiyle ilgili madde, mecliste yapılan oylamada eşitliğe takıldı. MHP’li meclis üyelerinin ret oyu verdiği maddede eşitlik çıkması üzerine Başkan Özkan Çetinkaya’nın oyunun iki oy olarak sayılmasıyla borçlanma yetkisi kabul edildi.

TSO SEÇİMLERİNİN GÖLGESİ MECLİSE TAŞINDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri sürecinde yaşanan siyasi tartışmaların ardından, belediye meclisindeki oylama da dikkatleri üzerine çekti.

Meclisteki gerginlik, son günlerde TSO seçimleri üzerinden yaşanan siyasi ayrışmanın belediye meclisine de yansıdığı yorumlarına neden oldu.

Başkan Çetinkaya’nın borçlanma yetkisini kıl payı aldığı oylama, meclis toplantısının en çok konuşulan gelişmesi oldu.

Karabük Belediye Meclisi’nde 9. madde için yapılan oylama, TSO seçimleri sonrası yaşanan siyasi gerilimin yeni adresi oldu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.