Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

IHLAMUR (SEYİR) TERAS AÇILIŞA HAZIR…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
12 Nisan, 2018 14:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 37
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Ihlamur (Seyir) Terası açılışına hazır olduklarını dile getirdi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Ihlamur (Seyir) Terası hakkında değerlendirmelerde bulunarak içinde restoran, kafeterya, mescit ve 29 bungalov evin bulunduğu projenin 9 ev dışında tamamlandığını söyledi.

2014 tarihinde yapımına başlanan projede son gelindiğini tamamının belediye iş gücüyle yapıldığını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, projeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ihlamur (Seyir) Terası açılışına tüm vatandaşları davet eden Çaylı, “01 Aralık 2014 tarihinde kazmayı vurduğumuz, 70 bin metrekarelik büyük bir alan üzerine inşa ettiğimiz, içinde restoran, kafeterya, mescit ve 29 bungalov evin bulunduğu dev projemizi 9 evin dışında tamamladık. Tamamı belediyemiz iş gücü ile yapılan projemize yaklaşık 8 milyon lira gibi çok büyük bir para harcadık. Bu projede emeği olan bürokratından, işçimize herkese teşekkür ediyorum. İnancım şudur ki, bu proje ile ilçede turizm hareketine yeni bir ivme kazandırılmış olunacaktır. İlçemize gelen yerli – yabancı turistler, doğa severler Ihlamur Teras Tesislerimizde gönül rahatlığı ile konaklayıp, yeme – içime hizmetinden faydalanacaklardır.

14 Nisan Cumartesi günü saat 14.00 de yapacağımız açılışa belediye olarak hazırız. Bu güzel günümüzde saygıdeğer vatandaşlarımızda görmek bizleri mutlu edecektir. Bu düşünceler ile tekrardan tüm halkımızı aramızda görmeyi arzu ediyor, saygı, sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 85
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.