Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Heyelan köy yolunu kapattı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Şubat, 2025 18:43 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 39
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün Ovacık ilçesinde heyelan nedeniyle kapanan köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.
İlçeye bağlı Belen köyü yolunda kar yağışının ardından heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle kopan kayalar ve toprak köy yolunu ulaşıma kapattı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Köye ulaşım Erkeç-Çamlı köy yolundan sağlanırken, ekipler kayaların ve toprağın kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Heyelanın ilk anlarını çeken bir vatandaş, kopan kayalardan 30 saniyeyle kurtulduklarını belirtti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 153
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.