Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

“Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Şubat, 2017 10:09 tarihinde yayınlandı
0
1
Tıklanma: 69
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sosyal medya üzerinden başlatılan ‘Güçlü Türkiye için evet’ kampanyasına Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren de destek verdi. Gençlik Kolları Başkanı Eren, Ak Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın çağrısı üzerine “Ben de varım” dedi.

Spor camiasının ünlü isimleri tarafından başlatılan “Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” kampanyası sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kampanyaya destek olmak isteyen herkes “Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım. Sen de var mısın?” cümlesi ile çevresindeki insanlar kampanyaya dahil olmaya çağırırken son olarak Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda Milletvekili Burhanettin Uysal’ın çağrısına cevap olarak “Saygıdeğer Karabük Milletvekilimiz, Burhanettin Uysal hocamız çağrınızı aldım. Milletin iradesinin önündeki engelleri kaldıracak bu fırsat için ben de varım, siz gençler siz de var mısınız?” ifadelerini kullanarak beraberindeki gençlik kollarını üyelerini kayda aldı.

Eren, daha sonra ” Sayın İl Başkanımız Timurçin Saylar, 23. Dönem Meclis Başkanımız, sevgili büyüğümüz, Mehmet Ali Şahin abimiz sizler de var mısınız?” diyerek, İl Başkanı Saylar ve Milletvekili Şahin’i kampanyaya davet etti. “Ben de varım”

Referandumda “evet” demeye karar veren vatandaşlar, bu kampanyayı bir önceki dönemlerdeki meydan okuma “challenge” kampanyalarına çevirerek sevdikleri isimleri “evet” demeye çağırıyoruz. Her kesimden binlerce  insanın çektiği videolar ise sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorumlar

  1. onur arslan

    •

    referandumda HAYIR oyu kullanmalı.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 120
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorumlar

  1. onur arslan

    •

    referandumda HAYIR oyu kullanmalı.