Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Giresun’da Kar Festivali Düzenlendi

tarafından
15 Şubat, 2015 18:05 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Giresun’da 2015 turizm yılı ilan edilmesiyle yaylalar kış festivalleriyle renklendi. Giresun’da Paşakonağı yaylasından sonra Kulakkaya yaylasında da “Kar Festivali” düzenlendi.

Renkli görüntülerin yaşandığı Kar Festivali Vali Hasan Karahan’ın festival ateşini yakmasıyla başladı. Festivalde karlı parkurda Off Road gösterileri izleyenleri heyecanlandırırken, vatandaşların da kızakla kaymaları renkli görüntüler oluşturdu. Soğuk havada üşüyenler ise kemençe eşliğinde kar üzerinde horon oynayarak ısındı.

Festivalde konuşan Vali Hasan Karahan, Kar Festivali’nin beklediklerinden büyük ilgi gördüğünü belirterek, Giresun yaylalarının artık yazın değil, kışın da turizme kazandırılacağını söyledi.

Vali Karahan, “Bu festivali organize etme fikri geldiğinde “acaba katılım olur mu?” diye tereddüt ettik. Ancak bugün burada gördüğüm manzaradan sonra ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Paşakonağı’nda birincisini, Kulakkaya’da ikincisini yaptık, finali Kümbet’te yapacağız” dedi.

Düzenlenen festivale Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın’ın yanı sıra daire amirleri ve yöre halkı katıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 145
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.