Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Galatasaray Tezahüratı Yapan 2 Kardeş Bıçaklandı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Mayıs, 2015 19:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 30
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te Akhisarspor Belediyespor-Galatasaray maçından sonra sarı kırmızılı takım lehine tezahürat yapan 2 kardeş, 2 kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Bıçaklama olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Spor Toto Süper Lig’de, Galatasaray’ın deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 2-0 mağlup ettiği maçı izleyen Tahir ve Tarık T. kardeşler, maçın ardından Şehirlerarası Otobüs terminali çıkışında tezahürat yaparak sevinç gösterisinde bulundu. Bu sırada Sonar A. (20) ve Muhammet Ç. (20), iddiaya göre tezahürat yapmalarına sinirlendikleri iki kardeşe saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada Tarık T. sırtından ve omzundan, Tahir T. ise omuz ve göğsünden ikişer bıçak darbesiyle yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tarık T.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, iki kardeşi bıçaklayan şahsıların rahat tavırlarla araçlarına binerek gitmeleri ise dikkat çekti.

Olayın ardından polisin güvenlik kamerası üzerinden teşhis ettiği Soner A. ve Muhammet Ç., yakalanarak çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 121
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.