Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Fatsa’dan Galatasaray’a İki Futbolcu

tarafından
28 Şubat, 2015 14:55 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 39
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Fatsa Galatasaray Futbol Okulu meyvelerini vermeye başlarken, Antalya’da yapılan kış kampları sonrası kampta beğenilen ve alt yapı daveti alan Erdem Gençce (13) ve Arda Yaman Canbaz (9) bu sezon ki kampta beğenilen isimler olarak Florya’ya davet edildiler.

Yoğun bir şekilde bünyesindeki genç futbolcuları geleceğe hazırlayan okulun daha şimdiden 2 oyuncusu Galatasaray yolunda yerini aldı.

Fatsa Galatasaray Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Sinan Akgümüş, “Erdem ve Arda Yaman Antalya kış kampında beğenildi. Gösterdikleri performans tarafından alt yapı sorumluları tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne davet edildiler. Öğrencilerimizin başarıları dileriz. Tek temennimiz Galatasaray’da oynayıp bizleri gururlandırmaları, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

GENÇCE: “HEDEFİM TÜRK SPORUNA HİZMET ETMEK”

Florya’ya davet edildikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden 13 yaşındaki Erdem Gençce, “Antalya’daki kampta maçlar yaptık ve hocalar beni beğendiler. Fatsa’ya geri geldiğimizden bir süre sonra burada hocalarımız bize kamplardaki performanslarından dolayı bizleri seçtiklerini belirttiler. Hedefim futbolcu olmak ve Türk sporuna hizmet etmektir. Kendime güveniyorum ve bana bu anlamda annem, babam ve Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Oğuz Totan hocamız büyük destek verdi” diye konuştu.

Başarılı bir sporcu olacağına inandığını belirten 9 yaşındaki Arda Yaman Canbaz ise, “Seçildiğimi duyduğumda sevinçten ağladım. Futbol okulumdaki öğrencilerim beni çalıştırdılar ve emekleri büyük. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hedefim büyük takımlarda oynamak” şeklinde konuştu.

Oğluna çok güvendiğini belirten 13 yaşındaki Erdem Gençce’nin babası Cemal Gençce, “Mutluyum, inşallah hedefi olan futbolculuğa oğlumun ulaşmasını çok istiyorum. Yetenekli ve ben iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Ailesi olarak oğulları Arda Yaman’a büyük destek verdiğini belirten Annesi Songül Canbaz, “Oğlum inşallah hedefine ulaşacaktır. Biz kendisine çok güveniyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 145
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.