Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Dünya Kupası Öncesi Şampiyon Liseye Destek

tarafından
02 Nisan, 2015 17:35 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 42
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Bizim Neslin Uşakları Derneği, Guantemela’da 10-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek destekte bulundu.

Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası’nda, finalde Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek, Türkiye’yi Guantemela’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni, Bizim Neslin Uşakları Derneği ziyaret ederek malzeme yardımında bulundu.

Bizim Nesil Uşakları Derneği Başkanı Sefa Bayer Yavuz, amaçlarının Trabzon’un marka değerine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, “Buna yönelik olarak da böyle genç yetenekleri desteklemek misyonlarımızdan biri. Erdoğdu Lisesi de bunun çok güzel bir örneği. Trabzon’dan çıkmış Türkiye Şampiyonu olmuş, inşallah Dünya Şampiyonu da olacaklar. Bu gençlere destek olmak bizim için çok önemli” dedi.

Erdoğdu Lisesi Müdürü Ali Turan ise, hedeflerinin Dünya Kupası’nı Trabzon’a getirmek olduğunu ifade ederek, “Bunun yanında asıl önemli hedefimiz bu çocukların hayatlarını değiştirmemiz. Bu bakımdan çok kazanımlar oldu. 18 tane genç öğrencimiz milli sporcu oldu. Tabi ki Dünya Kupası’nı Türkiye’ye ve Trabzonumuza getirerek hediye edeceğiz. Okulumuzun da ismi bu şekilde duyulacak. Bizim Neslin Uşakları Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyorum. Bizim haberimiz yokken bize önemli bir katkıda bulundular. Onların gücünü arkamızda hissederek Guantemela’ya gidiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 125
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.