Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

“DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNÜ SENDİKALI OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
04 Temmuz, 2018 15:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 46
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören, “Emeğin ve emekçinin yanında “İŞÇİ VARSA İŞ YERİ VARDIR” anlayışı ile tüm emekçi kardeşlerimize “SENDİKALI OL GÜÇLÜ OL”dedi

Üngören yaptığı açıklamada;

“Karabük ve Bartın ilinde faaliyet gösteren ülkemizin en büyük Sanayi Kuruluşları arasından olan Mescier A.Ş. işyeri ile sendikamız arasında müzakere edilen 3. Dönem Toplu İş Sözleşmesini anlaşma ile sonuçlandırmış bulunmaktayız.

Yapılan anlaşma neticesinde Mescier A.Ş. Bartın ve Karabük işyerinde çalışan üyelerimiz Günlük ücretlerinde, İkramiye, Bayram Harçlıkları, Gece Zammı ve Sosyal Yardımlar gibi bir çok haklarda iyileştirmeler yapılmış olup, Üyelerimizin memnun olduğu, üretimden paylarına düşen alın terlerinin karşılıklarını alındığının bilinci ile üretip kazanmaya hak ettiklerinin karşılığını almaya devam etmektedirler.

Toplu İş Sözleşmesi görüşmesi sürecinde Sendikamız ile her konuda ortak fikirleri olan uzlaşmacı tavırları ile bizleri anlayışla karşılayan MESCİER ailesine tüm Şirket Yöneticilerine ve çalışanlarına Teşekkür ederiz.

Karabük ilimizde Demir Çelik Sektöründe Sendikasız irili ufaklı 32 işyerinin olduğu ve bu işyerlerinde çalışan 2490 çalışanın Sendikasız örgütsüz çalıştığı. Biz Çelik-İş Sendikası olarak emeğin ve emekçinin yanında olarak “İŞÇİ VARSA İŞ YERİ VAR” anlayışı ile çalışan tüm emekçi kardeşlerimize “SENDİKALI OL GÜÇLÜ OL” diyoruz, Sendikalı olan işyerleri ile Sendikasız olan işyerleri çalışanlarının ücretlerinde aynı işi yaptıkları halde çok fark olduğu, yapılacak olan Toplu İş Sözleşmeleri ile üyelerimizin geleceğe ümitle bakabilmeleri için daha iyi bir ücret, İkramiye, Sosyal Yardım, Gece zammı, Fazla mesai gibi bir çok ücretlerde hak ettiklerini almak, çalışma koşullarının iyileştirilmek, yasal hakları korunması, ve diğer işçi hakların kazanılması ve ürettiklerinden kendi paylarına düşen alın terlerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alabilmeleri için sendikalı olmaya davet ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 179
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.