Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

DARP EDİLEN ÜST KURUL DELEGESİNDEN ŞUBE YÖNETİMİNE YALANLAMA…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Temmuz, 2022 22:23 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Şubesi yönetimi ve KARDEMİR’de formen olup kapsam dışı olarak çalışan ve sendikayla hiçbir alakası olmayan R. D. isimli şahısın, hafta sonu yapılacak olan seçimlerde oy kullanacak  Özçelik-İş Sendikası üyesi ve üst kurul delegesi Kardemir işçisi A.T’yi çocuğunun yanında darp ederek, kafasına vurdukları cisimle yaralanmıştı.
Baskı ve tehditlere aldırış etmediği için şiddete maruz kalan üst kurul delegesi A.T.’nin maruz kaldığı darp olayı sonrasında kafasına 13 dikiş atıldığı öğrenilmişti.

Karabük Şube Yönetimi, Genel Başkan Yunus Değirmencinin açıklamalarını bile yalanlama gafletinde bulunarak olayın borç alacak kavgası olduğunu açıklamıştı.

Darp edilen Adnan Tutar’ın emniyette verdiği ifadesinde ve sosyal medyadan yaptığı paylaşıma göre; Kardemir’de formen olarak çalışan R.D isimli şahsın kendisini çocuğunun yanında bizzat darp ettiği ve yanlarında bulunan şube yöneticilerinin de kendisini küfürlü bir şekilde tehdit ederek “seni Karabük’te yaşatmayız” dediği açıklamasının son bölümünde sendikanın Karabük Şubesinin açıklamalarını ve yapılan haberleri yalanladı.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÇÖP KAMYONU ŞARAMPOLE UÇTU

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Ekim, 2026 18:49 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 294
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te karşı yönden gelen araca yol vermeye çalıştığı sırada, yol kenarındaki yumuşak zeminin çökmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metrelik şarampole devrilen çöp kamyonundaki 3 kişi yaralandı.
Kaza, Öğlebeli Mahallesi Üniversite Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tolga Y. (32) idaresindeki 34 EYK 305 plakalı çöp kamyonu, karşı yönden gelen araca yol vermek amacıyla yolun kenarına yanaştı. Bu sırada kamyonun bulunduğu bölgedeki yumuşak toprak zeminin çökmesi sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkan araç takla atarak yaklaşık 10 metrelik şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte Durali K. (44) ve Erdal D. (46) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.