Murat
•Olay ailevi süsü altında kapatılıyor. Muhtemelen azmettirilip namus diye üstü örtülüyor.metin beye çok yüksek miktarda karabükte borcu olanlar var yoksa bu adam yıllardır işsiz güçsüz bir adam bu cinayeti başka sebeple işlemez

Karabük’te özel bir tıp merkezinde görevli doktoru silahla vurarak öldüren kişi tutuklandı.
Safranbolu ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde dün akşam saatlerinde radyoloji uzmanı Metin Güneş’i kullandığı otomobilin önünü keserek silahla öldüren Kamil A., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Emniyette ve savcılıkta ifade vermeyen zanlının çıkarıldığı mahkemede cinayeti ailevi mesele yüzünden işlendiğini söylediği öğrenildi.

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Murat
•Olay ailevi süsü altında kapatılıyor. Muhtemelen azmettirilip namus diye üstü örtülüyor.metin beye çok yüksek miktarda karabükte borcu olanlar var yoksa bu adam yıllardır işsiz güçsüz bir adam bu cinayeti başka sebeple işlemez
Osman
•Herseyi kendinize göre yorumlamaya çalışmayın.İşsiz güçsüz dediğiniz adam mantolama ustası ve boş gezdigini ben hiç görmedim.Ayrica adam gibi adam ve durduk yere kimseye zarar verecek bir insan değil
Arkadaş
•Pek çok soru işaretini içinde saklıyor namus cinayeti gibi gösterilmeye çalışıldığı apaçık ortada. Adamın karısı ortada geziyor.Biri mezarda biri hapiste. Aylar sonra kimin dolduruşuna geldiği ve Bu olaydan gayrı resmi kimler nasiplendi kutlama yaptı biliniyor